2020. február 28.

Így rendezz emlékezetes házibulit

2014. január 25. 16:12 Szerző: AnnMarie

Ahhoz, hogy egy olyan emlékezetes bulit csapj, amiről még jövőre is beszélnek, szükséged lesz a jó társaságon kívül pár alapvető tippre-trükkre. Fogadd meg tanácsainkat, hogy tiéd legyen az idei év legőrültebb estéje. Csak vigyázz, nehogy annyira jól sikerüljön a bulid, mint a Project X című filmben, ahol egy kis szülinapi összejövetel médiahírré nőtte ki magát!

Aranyszabály

Az első és legfontosabb alapszabály, hogy minden értékedet tedd biztos helyre, akkor is, ha a vendégeid nem feltétlenül az a „rúgjuk szét a házat” stílusú emberek. Lehetőleg legyen egy olyan szoba, amit be tudsz zárni, így Te is nyugodtan tudsz majd szórakozni.

projectx

Meghívó az év legütősebb bulijára!

Ha igazán nagy bulit szeretnél csapni, akkor szólj az ismerőseidnek, hogy hozzanak plusz egy-két főt magukkal. Ha pedig világgá szeretnéd kürtölni a hírt, hozz létre a Facebookon egy eseményt, ahol mindenkit értesíthetsz a bulidról. Azért vigyázz, hogy beférjenek a házba kényelmesen, mert ahogy pár amerikai filmben is láthattuk, könnyen elszabadulhat a pokol.

meghívó

"Meghívtalak"

Ha jöttök, lesztek, ha hoztok, esztek!

Ahhoz, hogy ne kelljen mélyen a pénztárcádba nyúlnod, hangsúlyozod ki a meghívásnál, hogy mindenki hozzon magával egy üveg italt és rágcsálnivalót. Így biztos, hogy lesz bőven választék.

piálás

Lets Get This Party Started!

Egy igazán jó bulihoz pörgős zene kell. Már napokkal korábban állíts össze lejátszási listákat, hogy ezzel már ne kelljen bajlódnod aznap. A buli kezdetére még mehetnek a könnyedebb zenék, de éjfél után már az igazi táncolós-tombolós stílus a nyerő. Ismertebb számokat válogass össze, hogy mindenki közösen tudja énekelni a dal szövegét!

Ezek után már csak egy hatásos belépőre van szükséged, amit inkább a fantáziádra bíznék!

Jó bulizást!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon