2018. május 27.

Így öltöztek a Tribeca Film Fesztiválon a sztárok!

2013. április 30. 11:48 Szerző: Nikk

Ilyen szettekben villogtak a hölgyek Robert De Niro közismert filmfesztiválján.

Karolina Kurkova Filmfesztival 1Karolina Kurkova sportosan elegáns szerelésben érkezett, mégpedig az Armani összeállítása gyanánt. Haját felfogta, száját pedig sötétre festette. 7/10


Riley Keough Filmfesztivál 1
Riley Keough fehér topját a Wes Gordonmárkája jegyzi, amelyhez egy sárga Jen Kao rövidnadrágot húzott. Cipellőket pedig Christian Louboutin-tól választott a dögös vörös! 9/10.


Mira Sorvino Filmfesztivál 1
Egy vörös miniruha mindig ütős, és trendi választás. Tudja ezt Mira Sorvino is, aki Shoshanna Lisa-tól kölcsönzött egyet. 7/10.


Emma Roberts Filmfesztivál 1
Emma Roberts a Cushnie et Ochs tavaszi kollekciójából választotta ezt a kék ruhát, amelyhez a Isharya karpereceit, valamint a Walter Steiger fekete lábbelijeit párosította. 5/10.


Naomi Watts Filmfesztivál 1
Idén igen nagy népszerűségnek örvendenek a minták, amelyeknek Naomi Watts is örül. A szőkeség Alexander McQueen dresszére voksolt ezen az estén. 6/10


Heather Graham filmfesztivál 1
A kis fekete sosem megy ki a divatból. Heather Graham egy igazán izgalmas Oscar de la Renta ruha mellett döntött, amelyhez csodásan passzol a szintén fekete Christian Louboutin táska, és a Casadei szandálkái. 9/10.


Maika Monroe filmfesztivál 1
A mi kedvencünket egyértelműen Maika Monroe jelenti, aki Heather-hez hasonlóan szintén a fekete mellett döntött. Nagyon dögös! 10/10.


Evan Rachel Wood filmfesztivál 1
A Dolce & Gabbana és Evan Rachel Wood által a virágos minták is megjelentek a vörös szőnyegen. 8/10.


Kate Hudson Filmfesztivál 1
A népszerű Kate Hudson ízlésében nagyon bíztunk, és nem is csalódtunk. A szőkeség tetőtől talpig fehérben vonult végig, hála Jenny Packham ruhájának, és Casadei Blade cipellőinek. Mielőtt unalmassá vált volna az összeállítás, Kate ügyesen hozzápattintott egy fekete Jimmy Choo táskát. WOW! 10/10.


Christina Ricci Filmfesztivál 1
Christina Ricci egy Oscar de la Renta ruhában jelent meg a neves eseményen, amelyhez piros Christian Louboutin topánkákat húzott, és tónusban passzoló rúzst választott. 8/10.

Megosztás facebookon