2017. október 23.

Így készíts dögös fesztiválfonást!

2015. augusztus 04. 16:02 Szerző: BuliStar

Szeretnéd feldobni a nyárvégi fesztiválokon a frizurádat? Lesd el, hogyan alkothatsz különleges fonatot hajadból!

Copfba rakni a hajunkat gyermekkorunk óta szórakoztató mulatság, a barátnők segítségével pedig könnyen és gyorsan elkészülhet egy igazán menő fesztiválfrizura. A csigaformában fejtetőre rögzített fonat első ránézésre bonyolultnak tűnik, pedig némi gyakorlás után könnyedén kivitelezhető. A MOM Park Zsidró Szalon fodrásza, Sándor Anna elmondja, hogyan lehet igazán trendi és menő többlépcsős frizurád, mindössze néhány perc alatt.

Első lépésként válaszd a hajad vízszintesen két „emeletre”. A füled tövétől kiindulva, a homlokod felett vezesd a fonást a tarkód irányába. Amikor a másik füledhez érsz, egy kis kanyarral kezdheted „építeni” a következő emeletet. Itt már elég, ha a fonatot alkotó három tincshez mindig csak felülről húzol hozzá még egyet. A haj hosszúságától függően a végén már egyszerű fonással fejezd be a műveletet, a copf végét pedig hajgumival zárd le. A kilógó részt hullámcsattal tudod a fejtetőhöz rögzíteni.

Az eredeti frizura négyes fonással készült, de a kevésbé gyakorlottak parkettafonással is elkészíthetik trendi fesztiválfrizurájukat.

Így készül a dögös fesztiválfonás

Fotók: Németh Dániel, MOM Park

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Cirkusz a Szigeten

2017. július 21. 10:00

Somló Cirqsz a Szigeten

2017. július 17. 18:00

Szabó Győző is feltűnik az ÉNB-ben!

2017. április 26. 16:00

Tejben fürdött ÉNB Bori

2017. január 28. 10:44

Legnépszerűbb cikkek

Az összes hír megtekintése