2018. október 18.

Horror, erotika és világmárkák! Íme a hónap divatanyagai!

2014. augusztus 17. 17:00 Szerző: Nikk

Nem véletlenül mondják szerte a világban, hogy a magyar nők a legszebbek! Hiszen gyönyörűbbnél gyönyörűbb modelljeink vannak, akik munkáikkal újra és újra nem csak a divatszakma nagyjait és kritikusait, de a férfiakat is meghódítják. Összeállításunkban most az elmúlt hetek legcsodálatosabb fotósorozatait szedtük össze!

Szinte nincs Vogue magyar modell nélkül! Most éppen Vanessa Axente arcát láthatjuk a magazin szeptemberi kiadásában, a fotót pedig Daniel Jackson készítette!

Vogue

Vanessa nem unatkozott az utóbbi időben, hiszen a szőkeség szerepel a Calvin Klein őszi kampányában is. A fekete-fehér képeket David Sims kreálta.

Vanessa Axente és a Calvin Klein
Vanessa Axente a Calvin Klein kampányában

Palvin Barbi az utóbbi időben elsősorban magánéletével, és kisebb botrányaival kerül a média középpontjába, de azért ne feledkezzünk meg a világhírű lány munkáiról se! Most éppen a Revolve őszi kollekciójában tűnik fel, amelyet Chris Shintani álmodott meg. Barbi már megint irtó szexi!

Barbi és a Revolve Clothing
Palvin Barbi és a Revolve Clothing

A Vogue mellett az Allure is imádja a magyar lányokat, különösen a békéscsabai Mihalik Enikőt. Az orosz kiadás ezúttal is őt kérte fel közös munkára, mégpedig Lloyd Simmonds sminkesnek köszönhetően, aki egyenesen rajong a modellért. Nem csodáljuk! Fotók: Jem Mitchell

Mihalik Enikő az orosz Allure
Mihalik Enikő és az orosz Allure

A sminkes után Gabriela Cadena is Mihalik Enikőre gondolt. A munkára New Yorkban került sor és akárcsak Palvin Barbi, Enikő is új hajszínt kapott. Egyszerűen imádjuk ezt a tónust, no és persze anyagot is!

Mihalik Enikő és Gabriela Cadena
Mihalik Enikő és Gabriela Cadena

Rajzák Kingáról főleg kifutós munkáiról írhatunk, de a cseh ELLE augusztusi száma mellett egyszerűen nem lehet ellapozni! Bransislav Simoncik ezúttal Lisszabon homokos partján, Branislav Simoncikon fotózta a lányt, aki Dolce&Gabbana, a Gucci, a Dior, vagy éppen a Chanel szettjeiben pózolt.

Rajzák Kinga és a cseh ELLE
Rajzák Kinga és a cseh ELLE

A Glamour gálán idén A legjobb modell kategóriában jelölt Gall Franciska is hozta a formáját! A  Creem magazin számára Julien Vallon fotózta a szépséget, az eredmény pedig az izgalmas árnyék játéknak köszönhetően a horror filmek világába kalauzol el minket.

Gall Franciska a Creem magazinban
Gall Franciska a Creem magazinban

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

2018. szeptember 20. 11:34

Új helyszínek a STRAND Fesztiválon

2018. július 26. 11:52

Total Dance a STRANDon

2018. július 12. 08:05

Visszatér ÉNB Kristóf!

2018. szeptember 03. 09:05

Újra modell lett ÉNB Laura

2018. augusztus 28. 09:05

10 érdekesség a SOJA zenekarról

2018. június 06. 10:12

Levetkőztek az ÉNB sztárjai (Fotók)

2018. június 04. 10:12

Legnépszerűbb cikkek

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

2018. szeptember 20. 11:34

Az összes hír megtekintése