2020. április 4.

Hátrányos helyzetű gyerekeken segítenek a Miss Balaton szépségei

2014. május 17. 09:00 Szerző: Nikk

Minden a Miss Balaton 2014-es versenyre jelentkező szépségek nevezési díjaival egy-egy alapítvány munkáját segíthetik. Azok, akik nem jutnak be a TOP100-ba, megduplázzák a regisztráció díját, amellyel a kiválasztott szervezetet támogatják.

Az idei verseny egyik legfontosabb célja, hogy felhívja a figyelmet a jótékonykodás fontosságára. Idén két olyan szervezetet választottak ki a vetélkedő szervezői, amely a balatoni régióban végez karitatív tevékenységet.

 miss balaton 2014 - jotékonyság6

Az egyik szervezet a MINYATA (Mindenki Nyaraljon Tábor) Egyesület, amely fennállása óta azon dolgozik, hogy a nélkülöző kicsik számára nyári kikapcsolódást biztosítson.

 miss balaton 2014 - jotékonyság 4

„Számtalan szívmelengető emlék köti mind a gyerekeket, mind az önkénteseket a nyári táborainkhoz. Egy kislány például verset írt a táborbeli élményeiről, egy kisfiú pedig annyira megörült élete első focicipőjének, hogy lefekvés előtt sem akarta levenni. A Miss Balaton támogatásából természetesen még több gyermeket szeretnénk ilyen és ehhez hasonló élményekhez juttatni. Három lány megduplázott nevezési díja szüksége ahhoz, hogy egy fiatal táboroztatását tudjuk biztosítani, így csak biztatni tudom a hölgyeket, hogy jelentkezzenek a versenyre, és segítsék, hogy minél több gyerek juthasson el idén is a Balatonhoz” – mondta az egyesület elnöke, Dalosné Tóth Zsuzsanna.

 miss balaton 2014 - jotékonyság 5

A másik egyesület, amely számít a szépségek segítségére, az az immáron 20 éve működő Siófoki Állatvédő Alapítvány. A társaság célja, hogy a befolyt összegből macskaházat hozhassanak létre.

 miss balaton 2014 - jotékonyság 3

Az alapítvány működése alatt óvatos becslés szerint is legalább 5000-6000 állatot juttattunk új gazdihoz. Forrásaink nagy részét felemésztik a működési költségek, így nehezen tudunk nagyobb projekteket megvalósítani. A Miss Balaton támogatását egy fűthető, jól takarítható macskaház kialakításához használjuk majd fel, hogy a hozzánk kerülő cicáknak is minél otthonosabb környezetet biztosítsunk” – mondta el az elnök, Vörös Zsuzsanna.

miss balaton 2014 - jotékonyság 1

A szépségversenyre május 23-ig jelentkező lányok a nevezési adatlap kitöltése során jelölhetik meg, hogy mely alapítvány munkáját szeretnék támogatni, így mindenki azon a területen segíthet, amely közelebb áll a szívéhez.

miss balaton 2014 - jotékonyság 2

JELENTKEZÉS A MISS BALATON 2014-RE!

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon