2019. május 21.

Harcosok klubja, avagy leküzdeni a fájdalmat

2014. április 17. 20:55 Szerző: Csé Zsé

Egy edzés nem csupán az adott gyakorlat elvégzéséről szól, hanem a koncentráció és saját határaink átlépése is fontos momentum, pl.: a fájdalom leküzdése.

A mai edzés egy ismétlő napból állt, vagyis a korábban már elvégzett feladatok felidézése, persze nem csak fejben, hanem a gyakorlatban is. Erdős Ádám pontosan tudja, hogy mit, mikor végezzen az alany, ahhoz, hogy eredményes legyen az alakformálás folyamata. 

gyur3
Súllyal a kezemben kellett a lábaimat felváltva nyújtogatni. Mindezt úgy, hogy a láb nem érhetett a talajhoz. Na, ez a 50 akárhanyadiknál már nehézkesen ment.

Újra előkerült a fitness labda, a TRX, a súlyok és ezáltal minden porcikám át lett mozgatva rendesen. Has, láb, karok, hát, fenék, és így tovább. A súlyokkal nehezített karhuzogatás a fájdalomküszöböt is mérte egyben, hiszen itt érzi az ember igazán, hogy mi az, amit elbír és kibír. Az biztos, hogy az Sxl Fitness and Gym-ben megtanulhatod, hogy túl lehet lépni a fájdalmon. (De tuti még jobban fog fájni!)

gyur4
Carter edző mindig segít, és elmonjda, hogy melyik gyakorlatot hogyan végezzük el, illetve melyik testrészünket erősítjük épp. Na, és persze azt is, hogy nem mindegy a kéz és hát tartása sem!

A végére egy jó kis kardioval zártuk a napot, méghozzá a futó padon. Kimerítő volt, de hasznos!

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon