2019. május 23.

Halálos iramban készül a bomba forma!

2014. április 10. 20:26 Szerző: Csé Zsé

Nincs is jobb érzés, mint, amikor úgy lépsz be a konditerembe, hogy egyre jobban kedveled az edzéseket.

Erdős Ádám (as. Carter edző) minden egyes edzés alkalmával új és új gyakorlattal gazdagít. Kétszer sosem csináljuk ugyanazt a feladatot. Az Sxl Fitness and Gym szerencsére egy olyan konditerem, ahol rengeteg gép és eszköz rendelkezésre áll, ahhoz, hogy mindenki megtalálja a kedvére való edzésformát.

Ma TRX kötél lett az új span, így ma nagyrészt a TRX edzéssel telt el a délután. Fontos tudni, hogy a TRX az egyik legsokoldalúbb edzésmódszer, amelynek a legnagyobb előnye, hogy egyetlen eszközzel az egész testet át tudjuk mozgatni. Így egyszerre lehet fejleszteni erőt, állóképességet, koordinációt és még a keringési rendszerre is hatással van. Mivel a gravitációval szemben a saját súlyoddal dolgozol, a terhelés személyre szabott.

zsé_edzés_trx

A feladatok felváltva: 30x guggolásból lábujjra állás, fekvőtámasz, úgy, hogy közben a láb be van akasztva a hevederbe. Nagyon jót tesz a hasizomnak, valamint a fekvőtámasz közben fejlődik a mellizom és a kar izmai. 

Ezeket követően a következő gyakorlatban egy lábon állva háttal TRX kötélnek, a másik láb pedig be van akasztva a hevederbe. Ádám megmutatta a feladatot, ami már akkor nehéznek tűnt. Leengedjük magunkat úgy, hogy az elől lévő térdünk, nem mehet a lábfej elé. Végig egyenes háttal dolgozunk és 30 ismétlés után csere. A lábaknak és fenéknek jó kis formálás.

kaja02

Az egészséges életmód nem feltétlenül jelenti a finom ételek hiányát. Saláta, egy kis mozzarella sajt és finom pulykamellfilé + kevés olivával leöntve, mennyei és laktató. Közeledik a nyár, egyre "halálosabb" az iram: a cél a bomba forma!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon