2018. augusztus 15.

Hajfonatok-Ahogy a sztárok csinálják

2013. október 29. 13:46 Szerző: AnnMarie

Idén hódítanak a különböző hajfonatok, a kortalan frizura most egészen új köntösben tért vissza a divat világába. A vörös szőnyegen is egyre több sztár viseli az egyszerű, mégis nagyon mutatós frizurát.

Fonhatod oldalra, a fejed tetejére, tincsekbe csavarva, egy biztos, hogy a romantikus filmek ihlette frizurával te is belecsöppenthetsz egy igazi love-storiba. Megmutatunk neked pár trükköt, hogy te is könnyen elkészíthesd otthon a trendi frizurát.

Halszálka fonás

A fonatok közül idén a halszálkafonat a legdivatosabb. Nem bonyolult a technika, viszont időigényes, főleg ha hosszú a hajad. Készítheted lazán, szorosan, kócosan, vékony tincsekből vagy vastagabból, attól függően milyen hatást szeretnél elérni. Először is válaszd két egyforma vastagságú részre a hajad, az egyik oldalon húzz ki egy általad meghatározott vastagságú tincset, majd keresztezd át a másik oldalra, ugyanezt csináld meg az ellenkező oldalról is. Ezt a két mozdulatot kell csak ismételned és el is készül a fonat. Fogd össze egy hajgumival, fújj rá fixáló hajsprayt és kész is a szuper halszálkafonatod.

halszálka

Fonj hajpántot

Ezt a fonatot hordhatod a hétköznapokban, de ha egy masnit rácsatolsz, akkor tökéletes party-frizurát kapsz, ráadásul nagyon egyszerű az elkészítése. Válaszd ketté a hajad a füled mögött, majd egyszerűen csak fond be a kiválasztott részt. Amint kész a fonat egyszerűen tedd át az ellenkező oldalra a befont tincset és tűzd le hullámcsattal. Ha extrább frizurára vágysz, akkor csinálj több tincset.

hajpántos

Francia vízesés fonat

Egyik legromantikusabb fonat a vízesésre emlékeztető francia fonás. Ezt a frizurát akkor is el tudod készíteni, ha rövid a hajad. A frufru részt válaszd el és egy háromszög alakú tinccsel kezd a fonást. Ahogy haladsz a fonással felülről, mindig vegyél hozzá egy kis tincset, alulról pedig engedj el, ez a technika adja majd a vízesés hatását. Amikor elérsz oda, hogy már nem tudsz hozzátenni tincset, akkor egyszerűen haladj lefelé a fonással anélkül, hogy felülről tincset adnál hozzá, viszont alul ugyanúgy engedd ki a tincseket. Gumizd be a végét és fújj rá egy kevés hajfény sprayt, hogy még jobban tündököljön a frizurád.

vízesés

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon