2019. május 23.

Fogyj könnyen. Éljen a zsírfagyasztás!

2014. április 30. 16:02 Szerző: AnnMarie

A lipo lézeres kúra után újra befeküdtem a fagyasztógép alá, ezúttal már másodszorra. A zsírfagyasztást tartják a legújabb és egyben a leghatékonyabb kezelésnek, szóval remélem rajtam is gyors csodákat művel, mert már tényleg a nyakunkon a bikiniszezon.

Őszintén szólva kicsit hiányzik a lipó, de azért nem vagyok teljesen elkeseredve. Az alakformáló gépek és a Slim and Sun nem hagy magamra, rögtön kaptam egy kis fagyasztás, ahogy vége lett a lipó kúrámnak. A zsírfagyasztást nem lehet olyan gyakran végezni, mint a lipót, itt várni kell minimum 2-3 hetet az újabb kezelésre, mert körülbelül ennyi idő kell neki, hogy hasson.

fagyi2

A zsírfagyasztást egyszerre körülbelül egy tenyérnyi felületen lehet elvégezni, nekem most a hasam és a két oldalam volt a soros. Az érzés már megszokott volt, tudtam mire számíthatok, de ha őszinte akarok lenni, akkor el kell mondanom, hogy a lipo lézert sokkal jobban szeretem. A fagyasztáshoz egy kis szívó fejet tesznek rá a kezelni kívánt felületre, ami egy elég erős vákummal szívja fel a területet. Ez nem annyira kellemes érzés, de persze sokkal jobb, mint órákat szenvedni a konditeremben.

fagyi1

A lényege a zsírfagyasztásnak különben hasonló, mint az összes többi alakformáló kezelésnek, rengeteget kell inni, mert a nyirokrendszeren keresztül vizelet formájában távozik a felesleges zsír. Szóval az ivástól még nem szabadultam meg, de most hogy egyre melegebb van, ezt is könnyebben tudom teljesíteni. Már nagyon várom a végeredményt, de nálam már az is óriási előrelépés, hogy tegnap felmertem venni egy kisnadrágot anélkül, hogy szégyelltem volna a combjaimat!

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon