2019. február 22.

Fekete angyal, nagyvárosi divatguru és kivillanó keblek az őszi divatkampányokban

2014. október 25. 11:00 Szerző: Nikk

Tény és való, hogy nem az ősz a legkedveltebb évszakunk, azonban azt is el kell ismernünk, hogy ebben a szelesebb időszakban is születnek izgalmas fotósorozatok. Legnépszerűbb magyar modelljeink pedig a hűvösebb napokon is képesek egy kis melegséget lopni szívünkbe! Íme az októberi divatanyagok, amelyekre igazán büszkék lehetünk.

Nem telhet el hónap Palvin Barbi nélkül! A fiatal lány most többek között a Malibu Magazin borítóján néz vissza ránk, amelyben szőkés tincsekkel láthatjuk őt. A fotós Guy Aroch volt, stylisként pedig Liz McClean tette hozzá azt a bizonyos szükséges pluszt.

Palvin Barbi a Malibu magazin címlapján
Palvin Barbi a Malibu magazin címlapján

A Wonderland magazin ugyancsak Barbit kérte fel közös munkára, aki ezúttal egy fekete angyalra hajaz. A Matthew Josephs sztájlingolt képeket James White-nak köszönhetjük.

Palvin Barbi a Wonderland magazin címlapján
Palvin Barbi a Wonderland magazin címlapján

Mihalik Enikő egyik legfrissebb munkáját a Neiman Marcus kiadványa jelenti, amelyben egy nagyvárosi lányt láthatunk, akit cseppet sem kímél az őszi szél. A fotókat Alistair Taylor-Young készítette, és bizony megállapíthatjuk, hogy Enikő még kócosan is elbűvölően bájos!

Mihalik Enikő és a Neiman Marcus
Mihalik Enikő és a Neiman Marcus

Szeptemberben Vanessa Axente volt a legkeresettebb modell, akivel  jelenleg az US Vogue-ban is találkozhatunk. Sminkjét Lucia Pica, haját Christiaan, ruháit Tonne Goodman álmodta meg. Vanessa egy sikeres divatdiktátort juttat eszünkbe a képeken, ezt az anyagot egyszerűen imádjuk!

Vanessa Axente az US Vogue címlapján
Vanessa Axente az US Vogue címlapján

Rajzák Kinga sosem volt az a szégyenlős kislány típus, így a Harper’s Bazaar pikáns sorozatában sem takargatja bájait. A pucér fotókat Elina Kechicheva, a sminket Topolino, Kinga haját pedig Gaetano Pranzili kreálta.

Harper's Bazaar
Rajzák Kinga és a Harper's Bazaar


Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése