2020. január 28.

Fagyizni viszi rajongóit a Megasztáros

2014. június 09. 08:45 Szerző: Nikk

A Megasztár legutóbbi, 2012-es szériájának felfedezettje mindig nagyon ápolt, precíz külsővel tűnik fel mind a fellépéseken, mind az egyéb eseményeken.

Éppen ezért többek között Zséda, Janicsák Veca, Nyári Aliz és gyönyörű modell, Kocsis Korinna után Kullai Timit faggattuk a szépségápolási technikák kapcsán. A tehetséges énekesnő pedig azt is elárulta, hogy mivel készül rajongói számára!

Van olyan szépségápolási technika, amit fontosnak tartasz?

Igazából semmi extrát nem alkalmazok. Csak annyi fontos a fontos dolog, hogy a természetes alapú, például az Yves Rocher termékeket nagyon szeretem, és így törekszem arra, hogy a legminimálisabb szintetikus cuccot alkalmazzam magamon.

Az típusú csajszi vagy, aki esténként előre kikészíti a másnapi szettjét, vagy inkább megvárod vele a reggelt?

Én pontosan az a típus vagyok, aki előre, előző este kikészíti, hogy mit vesz fel másnap. Kiegészítőkkel, gyűrűkkel, mindennel együtt!

Kullai Timi 2
Fotó: Tusai Andrea

Karriered során több fotóssal találkoztál, dolgoztál már. Van olyan munka, ami a kedvenced?

Szerencsére tényleg nagyon sok fotóssal volt dolgom, és két barátnőm is van, akik ezzel foglalkoznak profi szinten, és nagyon sok gyönyörű sorozatot köszönhetek nekik! Czövek Eszter munkáit nagyon profinak tartom, modell fotózásban pedig a Zsellér Lola név, az amire esküdnék, ha ilyen jellegű munkához keresnék fotóst!

Van favorit márkád akár a ruhákat, akár a szépségápolást tekintve? 

Favorit márkám kozmetikumokban, ahogy már említettem, az Yves Rocher, de ott van a kedvencek között a Nivea is. Magyar tervezőm cipőben Piros Laci, aki csodálatos cipőket gyárt Zoób Katival karöltve!     

Mi az a dolog, ami mindig ott lapul a táskád mélyén? Persze a pénztárca, iratok, kulcs után…

Ami mindig ott lapul a táskám mélyén, az parfüm, a kozmetikumaim és a tükör. Ezek nélkül sehova nem indulok, erre mindig adok! 

Úgy tudom nem mindennapi dologgal készülsz rajongóid számára!

Ez így van, bár nekem ez nem nagy durranás! Rajongó-nappal készülök, mégpedig úgy, hogy a kedvesemtől születésnapomra álmaim autóját megkapott kocsival pár törzs rajongómhoz elmegyek, és elviszem őket egy fagyira! Már nagyon várom!

Kullai Timi 1
Fotó: Kis Ágnes Nesy

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon