2020. június 1.

Egyéjszakázz okosan - Lányoknak!

2014. április 12. 15:08 Szerző: Randiguru

A forró esték, vízparti flörtölések és a brutális bulik évszaka lassan már közeledik, nemsokára kinyitnak a szabadtéri szórakozóhelyek is. Ilyenkor mindenki nyitottabb és gátlástalanabb, könnyebben eshetünk szerelembe, vagy egy idegen pasi ágyába. Felkészítünk egy kicsit a nyárra, hogy tudatosan indulj neki a várva várt évszaknak.

Egy brit felmérés szerint a nők több mint 40% enged az egyéjszakás kalandok csábításának vakációzás közben. Tengerparti naplemente, egy pohár bor és egy pimaszul szexi pasi és könnyen azon kaphatod magad, hogy egy félrehúzódó helyen kufircolsz egy idegen nőcsábásszal.

Arra az esetre, hogy még az egyéjszakás kaland se érhessen felkészületlenül, elárulunk Neked pár íratlan szabályt, amit jó, ha az eszedbe vésel mielőtt nyaralni indulsz.

Védekezz!

Az első és legfontosabb szabály, hogy mindig használj óvszert, még akkor is, ha tablettát szedsz. Mivel egy ismeretlen férfiről van szó, nem tudhatod, hogy előtted kivel volt szexuális kapcsolata. Tehát ha nem egy makacs nemi betegséggel szeretnél haza érkezni a nyaralásról, akkor soha ne feledkezz meg a megfelelő védekezésről! Arról persze nem is beszélve, hogy elég kellemetlen tud lenni, ha pár hónap múlva kiderül, hogy a kis szórakozásnak bizony meglett a következménye. Ugye Te sem akarsz külföldön rohangálni, hogy megtaláld a gyereked apját?

kotonvédekezés

Hölgyválasz!

Legyél válogatós, hogy milyen férfit engedsz közel magadhoz. A legfontosabb, hogy meglegyen a fizikai vonzalom, működjön a kémia. Beszélgess vele! Persze nem az agyának a ’méretére’ vagy kíváncsi, de fontos, hogy megtudd nincs-e valami furcsa szexuális szokása, és kellőképpen megbízható-e, nehogy később váratlan meglepetésben legyen részed. Bár a Szürke ötven árnyalata óta a nők nagy része gerjed a Mr. Grey típusú pasikra, a vad szexnek mégis lehet következménye, szóval csak óvatosan!

Használd ki!

Mivel jobb esetben nem fogsz összefutni vele a sarki boltban, ezért használd ki a lehetőséget és engedd szabadon a fantáziádat. Semmi sem tabu és nincs olyan, ami miatt feszültnek kellene érezned magad. Évezd ki minden percét az éjszakának, hiszen ez pont erről szól. Bátran mond el neki, vagy vezesd rá arra, hogy milyen vágyaid vannak. Csináljátok a tengerparton, a hotel eldugott zugában, vagy éppen pihe-puha plüss bilinccsel, semmi sem tabu!

szexfantázia

Ne gondold túl!

Ne várd el, hogy másnap felhívjon, vagy egy csokor virággal kopogtasson. Az efféle szex kalandok pont attól izgalmasak, hogy nincs folytatásuk, vagy ha mégis (nagyon ritka), akkor spontán alakul ki. Reggel adj egy puszit az arcára, köszönd meg az éjszakát és távozz. Ne akarj sírig tartó kapcsolatot belebeszélni egy kis hancúrozásba és pláne ne kezd el zaklatni a Don Juan-od, mert tudod, ha keresni akar úgyis fog, ha nem, akkor meg legyél Te is boldog, hogy volt egy emlékezetes éjszakád egy idegennel.

Fő a biztonság!

Egy külföldi kaland sok veszélyt rejthet magában, főleg, ha egy helyi fiút engedsz közel magadhoz. Mindenképpen szólj a barátaidnak, hogy pontosan hova mész, ki ez a srác, és ha tudod, add meg a telefonszámát és a címét is! Persze jobban teszed, ha a légyottot a te szállásodra szervezed, de minden esetben tudjanak a barátaid arról, hogy éppen kivel vagy!

Üdv, a Randiguru

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon