2020. június 1.

Egyéjszakázz okosan – Fiúknak!

2014. április 21. 13:43 Szerző: Randiguru

Lassan, de biztosan közeledik a nyár. A jó időben mindenki felszabadultabb, könnyebben nyit, pláne ha nyaralás közben bukkan fel egy ellenállhatatlan nő. A vízpart, koktélok és a naplemente tökéletesen megadja a hangulatot egy röpke légyottra.

Több felmérés is azt bizonyítja, hogy világszerte több az egyéjszakás kalandok száma nyáron, mint bármely más évszakban. A lányok nyitottabbak és könnyebben elcsábíthatóak egy-egy éjszakára, ugyanúgy, ahogy a férfiak is jobban vágynak ilyenkor a kalandra. Van azonban egy-két íratlan szabály, amit jó ha betartasz, ha egyéjszakás kalandra készülsz.

Védekezz!

Soha ne hidd el azt, ha a lány azt mondja nem kell az óvszer, szed tablettát, vagy egyszerűen csak "szállj ki hatvannál" és nem lesz baj. Ha komoly párkapcsolatban élsz nyílván más a helyzet, de ha egy idegennel készülsz ágyba bújni, soha ne felejts el kotont húzni. Megúszhatod vele a nemi betegségeket és azt is, hogy valaki 9 hónap után kopogtasson az ajtódon, hogy megszületett a gyereked! Ugye ezt Te sem akarod?

egyéjszakázzkoton

Ne legyél a szerető!

Vigyázz arra, hogy nehogy egy férjes, vagy kapcsolatban élő nő ágyába bújj, ha nem akarsz váratlan meglepetést. Kérdezz rá a lánynál arra, hogy van-e barátja, ha csak nem akarod szembetalálni magad egy nagydarab féltékeny srác öklével szemben. Gondolj csak bele, Te sem repdesnél az örömtől, ha rányitnál a barátnődre, miközben más férfival van.

Vigyázz, hogy ne a pénzedre menjen!

Főleg ha külföldön vagy figyelj arra, hogy nehogy olyan lánnyal találd szembe magad, aki csak a hitelkártya méretedre kíváncsi. Egyre több olyan nő van, aki szereti kihasználni a turistákat és a pénzüket. Ha folyamatosan a legdrágább italokat rendeli és feltűnően akármit mondasz mosolyog rajta, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem akar lefeküdni veled, csak az ingyen ivást élvezi. Ilyenkor jobb tovább állni és keresni egy kedves lányt, aki nem csak iszogatni akar.

lánypénzzelegyéjszakázz

Ne legyél rámenős!

Ez minden helyzetben igaz, figyeld a lány testbeszédét és tanulj belőle! Ha a lábait feléd tartja miközben beszélgettek és a szemedbe néz, akkor nyert ügyed van, nyugodtan megcsókolhatod. Ha viszont a lábfeje már egész más fele fordul és miközben beszélsz leginkább csak a pohárára figyel, vagy a szívószálát csavargatja, akkor nem érdekled, ne is erőltesd!

Csábíts!

Az egyéjszakás kalandoknál is el kell csábítanod a kiválasztott nőt. Nyilván ilyenkor nem kell virágcsokorra rohangálnod, de azért pár kedves szót, gesztust illik mutatnod felé, mielőtt rátértek a lényegre. Ha egy igazán érzéki estére vágysz, akkor jó, ha előtte kicsit megismered a partnered és nem az aktus után teszed fel a kérdést, hogy „Amúgy hogy is hívnak?”, mert várhatóan egy hatalmas pofon lesz a válasz.

Üdv, a Randiguru

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon