2020. július 10.

Egyedi kollekcióval rukkolt elő Puma és BP Shop!

2015. február 19. 16:00 Szerző: BuliStar

Kivételes meglepetéssel állt elő a Puma és BP Shop! New York elsőszámú divatközössége, az Alife és a már klasszikusnak számító Puma különleges darabokkal lepte meg a divat elkötelezettjeit. A kollaboráció termékei most hazánkban is bemutatkoztak, az eseményre néhány híresség is ellátogatott.

Bátor, büszke és letisztult – e fogalmak mentén hívta életre egyedi designtermékeit az Alife. Az exkluzív márka sneaker és lifestyle üzlete évek óta az urbánus divat Lower East Side-i fellegvára, most pedig a Puma közreműködésével dobta piacra legfrissebb produktumait. Hazai berkekben a BP Shop üzletében mutatkozott be a limitált kiadás.bpshop_divathangulat_bpshopNew York nem Amerika, Amerika nem New York - így lehetne ezt a jelenséget legjobban kifejezni. Az Alife egy alulról szerveződő közösség, a street és urban közeg nyugati egyesítő pontja. Graffiti, metro, betondzsungel - ebből merít a márka mind divatban, mind közösségszervezésben. A Puma-Alife kollaboráció egy régi kapcsolat, amit most újraélesztettek. Az Alife kreativitása és a Puma technológiai öröksége egyesült. A BP Shop atmoszférája közel áll ehhez az Alife életérzéshez, így tökéletesen közvetíti a brand világszemléletét” – avatott be a háttér információkba Géczi Orsi, aki a Puma hazai képviseletében nyitotta meg a rendezvényt.geczi_noemi_simon_benceAz Alife jelenséget bátor színhasználat és egyszerűség jellemzi. A manhattani üzleten és a webshopjukon kívül sehol nem kaphatóak a termékei. Ez egy kivételes alkalom, hogy eljött Európába, Magyarországra. Örülünk, és büszkék vagyunk rá, hogy az Alife egy kollekció erejéig eljut a BP Shopba. A Puma több designer brand-del is összeállt, amelyek egyelőre titkosak, de a BP Shopba is érkezik majd egy-egy darabjuk. Emellett fontosnak tartjuk, hogy a nemzetközi megjelenéssel lépést tartsunk, hiszen ez ebben a kultúrában elengedhetetlen” – mondta Simon Bence, a BP Creative vezetője.

ada_bpshopA kollekció darabjaira olyan ismert arcok is kíváncsiak voltak, mint Iszak Eszter, Ada, Szegedi Kata, Lendvai Lilla, Miskovits Marci, a Biebers egy-egy tagja, valamint a Mary Popkidsből ismert Kamau Makumi.iszak_eszti_2_bpshop„Mindig éppen az aktuális hangulatomtól függ, hogy milyen összeállításban indulok el otthonról. Van, hogy csajosan öltözöm, máskor pedig sportosabb, undergroundabb szettet választok. A hétköznapokban azonban mindenképpen közel áll hozzám ez a laza stílus” – kezdte Iszak Eszti, aki rögtön kedvencére lelt az újdonságok között: „A chrome cipőbe első látásra beleszerettem, egy ilyen darab még hiányzik a gyűjteményemből” – folytatta a VIVA TV műsorvezetője, aki tavaly testközelből is megtapasztalhatta a kollekciót inspiráló közeget. „2014 tavaszán eljutottam New Yorkba, ahol rengeteg cipőüzletben is jártam, és abszolút magával ragadott a nagyvárosi divathullám, amit most az Alife termékek újra előhívtak bennem.”

the_biebers_bpshopiamyank_djnice_jumodaddy_bpshopszegedi_kata_bpshop

Megosztás facebookon