2020. augusztus 10.

Divattippek egyenesen a 70-es évekből

2015. június 02. 18:45 Szerző: BuliStar

Újra hippinek érezhetjük magunkat a legfrissebb trendek szerint, ugyanis a 70-es évek konzervatívabb szabású szettjei mellett, a vidám, virágos minták dominálnak. Többek között ez is kiderült a MOM Park látványos nyári divatbemutatóján, ahol a klasszikus elegancia és a street fashion legnívósabb márkái vonultak fel. A különleges és bohém összeállításokról a show vezető stylistja, Füster Anett mesélt.

Borulj virágba!

A melegebb hónapok beköszöntével biztos nem lőhetünk mellé az idei év slágerével, a virágos mintákkal. Érdemes már most beszerezni pár izgalmas és vidám szettet, amelyeket kedvünk szerint kombinálhatunk. A darabok összeválogatásánál fontos odafigyelni arra, hogy bizonyos minták igencsak hangsúlyozzák a teltebb formákat, így legyünk óvatosak, hogy hová irányítjuk kritikusaink szemét. Idén az urak is bátran kísérletezhetnek a virágos ingekkel, pólókkal, és könnyedén feldobhatják munkahelyi viseletüket is egy-egy bohókás, de mégis elegáns darabbal.
hoditanak_a_viragok

Egyszerű, de nagyszerű

A 70-es évek klasszikus világát idézik az idei trend miniruhái és a trapéznadrágok. A ravasz A-vonalú ruhák sikkes, mégis bájos érzetet keltenek, és szélesebb csípőjű lányok is magabiztosan viselhetik.  A farmer továbbra is hódít, de nyáron a bővebb szárú, magas derekú fazonok váltják fel a korábbi skinny őrületet, így érdemes pár percet eltölteni a próbafülkében, hogy felmérjük, az új szabás előnyös-e az alkatunkhoz.divatos_miniruha_a_retro_jegyeben

Légy csíkos vagy kockás!

A letisztult, minimál stílust kedvelőknek is lesz miből válogatni, hiszen a geometriai formákkal feldobott egyszerűbb szettek nyáron is divatosak. A kockás maxiruhákkal nagy sikert arathatunk a nyári fogadásokon és estélyeken, ugyanis a minták mellett az elegáns fekete-fehér kombinációval a figyelem középpontjába kerülhetünk. Az urak hétköznapi vagy sportos ruhatárukat bővíthetik egy-egy mintás inggel vagy felsővel.klasszikus_fekete_feher_eleganciasportos_csikos_osszeallitas_az_uraknak

Idén nyáron besárgulhatsz

Az évszak egyik legmenőbb színe a félve hordott sárga, ami napsütést és vidámságot csempész a ruhatáradba. Az előítéletekkel kezelt szín kifejezetten jól igazítható a különböző típusokhoz. A hűvösebb hajszín és a világos bőr mellé a banán vagy a zöldbe hajló árnyalatok az előnyösebbek, míg a kreol bőrhöz az egészen ragyogó napsárga ajánlott. A formálisabb irodai viseletünket is feldobhatjuk az elegáns vaníliasárgával, kis melegséget, vidámságot csempészve a kosztümök konzervatív világába.

a_nyar_slagere_a_sargaferfiakon_is_stilusos_a_viragminta
Fotók: MOM Park

Megosztás facebookon