2020. április 4.

David Beckham, a stílus istene – Street Style 5.

2014. július 06. 10:30 Szerző: Nikk

A már visszavonult labdarúgó korábban olyan csapatokban kergette a labdát, mint a Manchester United, a Real Madrid, vagy éppen az AC Milan. Hírneve azonban nagyon hamar túlnőtte a stadionok füves pályáit.

Ugyanis roppant ügyes labdajátéka mellett nem volt nehéz felfigyelni külsejére is a jóképű sármőrnek. Olyan nagy vállalatok kérték fel reklámarcuknak, mint a Vodafone, a Pepsi-Cola, az Adidas, a H&M, az Armani de láthattuk többek között a Men's Health, a Vogue, az ELLE, a GQ vagy éppen a Harper’s Bazaar címlapjain is pózolni.

Feleségével, Victoria Beckhammel pedig egy saját kozmetikum családot is létrehoztak közösen. Az énekesnőből időközben vérprofi és sikeres divattervezővé avanzsált feleség bizony jó hatással van Davidre, ugyanis az ő stílusa is határozottan sokat változott az utóbbi esztendőkben. A kiforrott férfi a mezeket és stoplisokat egyre elegánsabb szettekre cserélte az évek során.

DB: ballonkabát
A hűvösebb időszakokban ballonkabátban rejti el a világ elől kockahasát

Hogy mit hord egy angol úriember? David Beckham imádja az ingeket, az öltönyöket és a lazább napokon gyakran húz magára kardigánokat is. Kijelenthetjük, hogy a jelenkori futball egyik legnagyobb csillaga igazi sapkaőrült, hiszen a fejfedők széles skáláját felfedezhetjük utcai viseletein. A napszemüvegekből egyértelműen a sötétebb lencsék állnak neki jól és szereti öltözékét kiegészíteni különböző sálakkal. Az is kétségtelen, hogy nagyon nehezen találunk olyan pasit, akin olyan szexisen áll a farmer, mint Beckhamen. Szelesebb időkben pedig ballonkabátot húz magára Anglia büszkesége. Stílusérzékből mi neki adnánk az Aranylabdát.

DB: farmerban
Mindenféle farmer jól áll neki

DB: ing
Gyakran látni ingben

DB: kardigan
A kardigánokban lezser lesz

DB: LV táskák
Ha táska, aki a Louis Vuitton-ra szavaz

DB: öltönyben
Rendezvényeken kívül is gyakran húz magára öltönyt

DB: sálak
A sálakat alighanem ő hozta divatba?

DB: baseball sapkak
Szereti a baseball...

DB: lazasapka
... a laza

DB: sapka
... és az egyéb sapkákat is

DB: szemüveg
A szögletes és a kerekded lencsék is jól állnak neki


Modellként is megállja helyét

Megosztás facebookon