2018. szeptember 20.

Cicaharc! Bódi Sylvi így alázza Dukai Reginát!

2014. július 04. 22:50 Szerző: Nikk

A magyar modell a nyár elején úgy döntött, hogy véget vet egy korszaknak és elhagyja Sugarbird csapatát. A barna lány a minap pedig némi vagdalkozással illette Dukai Reginát.

Na ezt is megértük, ennél már nincs lejjebb! Kiteszi a macska a lábát és rögtön cincognak az egerek. „I wanna be everything Regina” múlt héten még brazil lányként rúgta magas sarkúban a labdát, most pedig sellőlányságra vágyik. Elfogyott az egyéb ihletforrás és most már mások imidzsét kell felhasználni? Repesve várom a szörfös, wakeboardos, Balis, Vespás kollekciók remake-jét! Nagyon hiteles lesz és gondolom, hasonlóan igényes, mint a képen látható darab. Jár a taps és a gratuláció... Se!” – írta közösségi oldalán felháborodva a minap Bódi Sylvi.

Ugyanis a cukormadárkáktól júniusban elbúcsúzó barna szépség úgy érzi, Regina ellopta korábbi ötleteit. A pszichológiát tanulni vágyó lány még márciusban posztolta Facebook oldalán soron következő kollekciója egy-egy alapötletét, amely nem más volt, mint egy sellőlányos irányvonal. A napokban Indonéziában lazuló Sylvi később eltávolította a vagdalkozós bejegyzést, amelyre sem Regina, sem a Sugarbird ügyvezetője, Jagasovics V. Csonka Hedvig nem hajlandó reagálni. 

Dukai és Bódi
Érezhető a feszültség a cukormadárkák között

Nos, úgy tűnik, hogy Sylvi nem szereti, ha ellopják ötleteit, pedig a Zimány Linda, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és az ő általa fémjelzett ruhamárkát gyakran megvádolják plágiummal a szakmai nagyjai, valamint a divat kedvelői egyaránt. Sylvi sem egy ma született bárány, emlékezzünk csak vissza egy korábbi modelljére, amely pofátlanul hasonlít a Bebe egyik darabjára.

Bódi Sylvi
Meghökkentő hasonlóság a Sugarbird és Bebe szettje között

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

2018. szeptember 20. 11:34

Új helyszínek a STRAND Fesztiválon

2018. július 26. 11:52

Total Dance a STRANDon

2018. július 12. 08:05

Visszatér ÉNB Kristóf!

2018. szeptember 03. 09:05

Újra modell lett ÉNB Laura

2018. augusztus 28. 09:05

10 érdekesség a SOJA zenekarról

2018. június 06. 10:12

Levetkőztek az ÉNB sztárjai (Fotók)

2018. június 04. 10:12