2019. május 23.

Bye bye Lipo Lézer!

2014. április 18. 15:28 Szerző: AnnMarie

Eljött a pillanat, amikor könnyes búcsút kell vennem a szeretett lipo lézeres fogyasztó kezeléstől. A legboldogabb pár hetet töltöttem el ezzel a szuper géppel, ami a napjaim fénypontja volt, hiszen pihenve fogyhattam.

A lipóra kb. 3 naponta kellett járnom pár héten keresztül, de ez a gép ilyen rövid idő alatt is belopta magát a szívembe. Nekem nagy kedvencemmé vált, hiszen a kis korongok kellemes melegséget adtak, így nemcsak ellazultam tőle, de még fogytam is. Azt, hogy pontosan mennyit még nem árulhatom el, csak ha vége a háborúnak, de egyet elmondhatok, a gép hatásos, az eredmény kilókban mérhető.

Ami a legjobb benne, az, hogy tartós. Hiszen azok a zsírsejtek, amiket egyszer kezeltek lipóval, maradandóan áteresztővé váltak a csodálatos technológiájának köszönhetően. Egy biztos, mindenkinek csak ajánlani fogom. Ha tehetném haza is vinném.

byelipo

Persze, mellette megküzdöttem a napi 3 liter víz fogyasztásával, de amióta ennyit iszom a bőröm is sokkal egészségesebbnek tűnik és a közérzetem is jobb. Egyetlen hátránya az, hogy állandóan WC-re kell járni. A barátaim már csak nevetnek rajtam, hogy akárhova elmegyünk, mindenhol legelőször a mosdót keresem fel. Valamit, valamiért...

Magában a lipó nem képes óriási csodákra, ehhez mi is kellünk. Ha kicsit odafigyelünk arra, hogy mit eszünk és betartjuk a napi 3 liter víz szabályt, akkor az eredmény már pár alkalom után szembetűnő.

Szóval köszönöm lipó lézer, hogy eltölthettem veled ezt a pár hetet, hálás vagyok neked és szeretlek. De ahogy mondani szokás, amikor egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik. Jövő héttől már a kavitációs zsírbontást ismerhetem meg majd közelebbről és a zsírfagyasztás is folytatódik a Slim and Sun szalonban. Alig várom!

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon