2020. január 28.

Boggie: "Én nem azért zenélek, hogy ismert legyek" (interjú)

2015. február 12. 20:05 Szerző: Nikk

Csemer Boglárka, avagy Boggie 2013 végén vált igazán ismertté Parfüm című videoklipjével, amely eredetisége miatt több milliós nézettségre tett szert. Boggie nemzetközileg is nagy népszerűségnek örvend és most A Dal című műsorban bizonyít legújabb szerzeményével. Beszélgettünk az énekesnővel.

A Wars for nothing igazán érdekes témát ír körül. Kikkel dolgoztál együtt?

A dalt Sebestyén Áron írta, aki már több éve szerzőtársam. Az első és a második nagylemezemet is együtt csináltuk. Akárcsak Bori Sára Hélene, aki az angol nyelvű dalaim szövegeit jegyzi. A dal igazából egyfajta himnusz a békéért. Mindhárman érzékenyek vagyunk a világ dolgai iránt, és sajnos ez egy örökké aktuális téma, csak kevesen szeretnek, vagy mernek róla beszélni.

A Parfüm sikerének köszönhetően tudjuk, hogy a közönség nagyon kedvel téged. Most azonban egy szakmai zsűri is elismerte a produkciód. Milyen érzés, hogy te gyűjtötted be az utolsó középdöntő legmagasabb pontszámát?

Örülök neki, de nem a pontszám motivált. Ha kevés pontot kaptam volna, én akkor is boldog lennék. Szerintem egy nagyon szép dolgot sikerült létrehoznunk szombat este azon a színpadon, és ez az, ami igazán lényeges.BogiA közönségtől milyen visszajelzéseket kaptál eddig a Wars for Nothing kapcsán? Sokan csak "parfümös Bogi"ként emlegetnek. Hogy dolgoztad fel a hirtelen jött ismertséget?
Gyakorlatilag 100 %-ban pozitív a visszajelzés, és ez szerintem nagyon ritka dolog. Nagyon meg kell becsülni. Én nem azért zenélek, hogy ismert legyek. Az ismertség csak következmény, de nekem sohasem volt célom. Ebből kifolyólag nem okozott különösebb gondot az ismertség feldolgozása.

A tavalyi éved nagy sikerekkel zárult. Ennek is köszönhető, hogy idén jelöltek téged a Glamour-on a Legjobb énekesnő kategóriában. Mi volt az első gondolatod, amikor megtudtad, hogy jelöltek? Mit gondolsz a mezőnyről? (további jelöltek: Hien, Tóth Vera, Zséda, Odett)
Nagyon örültem neki. Később tudtam meg, hogy itt a közönség jelöli az énekeseket, ez külön öröm volt a számomra. Mindegyik jelölt évek óta kitartással, sok munkával építi a karrierjét és ezért tisztelem őket.

Megosztás facebookon