2018. július 16.

Bikiniben mérte össze tudását Nagy Adri és Pintér Ada

2014. július 04. 12:30 Szerző: Nicole

Hazánk csinos sztárjai vitorlásokkal mérték össze tudásukat. Természetesen csak a gyakorlat kedvéért, hiszen egyikük sem áll rajthoz a közelgő Kékszalag Vitorlásversenyen.

Ettől függetlenül mindketten jó teljesítményt nyújtottak. Sőt! Nagy Adri rutinos versenyzőként adta át tapasztalatait a Reflektor műsorvezetőjének, aki kezdő vitorlázóként szeli át a Balatont az idei megmérettetésen.

adrinevet

"Tavaly vettem részt először a versenyen a The Famous Grouse hajójával, ahol én is megtanulhattam egy-két vitorlás trükköt, mivel minket is aktívan bevontak a munkálatokba. Kezdetben kicsit féltem, hiszen az irányítás nagyobb fizikai rátermettséget igényel, mint laikusként gondolnánk. Ma már másként nézek erre a sportra, és úgy vélem, nőként is helyt lehet állni. Erre biztattam Adát is."- mesélt korábbi élményeiről Nagy Adri, aki idén nem tud részt venni az eseményen.

adri_magyaraz03

"Egyébként nagy rajongója vagyok a vízisportoknak, korábban amatőr jet-ski versenyeken is indultam. A wakeboardot pedig már régóta szeretném kipróbálni. De ez a kis vitorlás program is nagyon szórakoztató volt. A távirányítós hajók irányítása, a valódi másukhoz hasonlóan nagy koncentrációt igényelnek." - tette hozzá az énekesnő.

kozos_hajokkal05

Adri rutinosabban vette kezébe az irányítást, így elsőként ért célba, de Ada is hamar felzárkózott. Egy hét múlva pedig nyílt vízen is bizonyíthat.

adabikini

"Jet-skin ültem már, a wakeboardot legalább 10 éve szeretném kipróbálni, és néhányszor vitorláztam is, de eddig kizárólag utasként. Ha tehetem, a hajón inkább a szakemberekre bízom az irányítást, a Kékszalagon viszont én is kiveszem majd a részem a szakmai teendőkből is. Alig várom, hogy a The Famous Grouse csapatával vízre szálljunk. Adrival jó felvezetés volt ez a mini-bajnokság, egész jól belejöttem a hajó irányításába, remélem valódi terepen sem lesz gond." - mondta az RTL Klub csinos műsorvezetője.

ada_iranyit 02

Július 10 és 12 között szurkolj hát Te is a The Famous Grouse hajójának, ahol Ada mellett más hírességek is vitorlát bontanak majd!

kozos_nevetos07

Megosztás facebookon
Programajánló
Babel Sound Fesztivál 2018
Presser Gábor dupla koncert az Arénában

Az összes program megtekintése