2019. január 16.

Bár én lennék a Vasember

2014. március 25. 19:02 Szerző: Csé Zsé

A Nagy Fogyiháborúb valóban nagy küzdelem. Személyi edzőm segítségével nem csak azért küzdök, hogy nyárra bombasztikus formában legyek, hanem, hogy bebizonyítsam a gépek hiába lázadnak!

Az Sxl Fitness and Gym még nem a kedvenc helyem, de reméljük az lesz. Na nem azért, mert nem kedvesek az emberek, vagy mert nem jó az edzés program, inkább a kezdeti kínlódás az oka. Carter edző, vagyis Erdős Ádám, aki világbajnoki címet szerzett a N.A.C. szövetségnél, miindent elkövet, hogy jól teljesítsek ebben a projektben. Pár mondatban, akkor be is mutatnám őt:

A 30 éves testépítő világbajnok (NAC Világbajnokság /páros/ Bánkuti Gabriellával 1.hely, 2009) a legjobb tudása szerint, eddig szerzett tapasztalatait szívesen adja át minden, erősödni, izmosodni, fogyni, formálódni, vagy csupán önmagát karbantartani vágyó személynek. Ádám élete a sport és az egészséges élet jegyében telik. Célja, hogy másokat is erre neveljen, és segíteni a hozzá fordulóknak a harmonikus test és lélek elérésében. Eddigi tapasztalatai, és versenymúltja segít őt ebben, így hiteles és komoly példaként szolgálhat bárkinek, aki betér az edzőterembe. Emellett étkezési tanácsadásával és egyéni edzésterv készítésével járul hozzá, hogy sikerrel járj. Jelmondatata: Kitartás, fegyelem, akarat, és ledöntheted a falakat!

erdős_ádám_edző

Egy biztos, kitartás nélkül nem lehet végig csinálni, főleg, ha nehézségekbe ütközik az ember az elején. Nálam is a legnagyobb akadály, talán az, hogy mindent azonnal akarok: fogyni, erősödni, és a feladatokat megcsinálni precízen. Sajnos egyelőre ez még nem megy úgy, de nem adom fel, míg egy darabban látsz.

Mai edzésem fő célpontja a karizom és a bicepsz erősítése volt. Bemelegítés után rögtön el is kezdtük a feladatot. Edző bá' megmutatta mit kell csinálni, aztán jöttem én. Padra feltenni a jobb lábat, majd felemelkedni és vissza, eközben a kar a mellkas előtt kinyújtva, aztán bal lábbal ugyanez a gyakorlat és ezt 20x egymás után. Ezt felváltva a kitörés padra felállásba kombinációs gyakorlattal. Minimális szünet után (és sok víz fogyasztása után) a következő megmérettetés jött. 2,5 kg-os vaskarikával kellett küzdeni egy kicsit, azaz hasonfekve egyik kézből a másikba kellett átadni a hátam mögött e csodát, mindössze 20x az egyik irányba, majd a másikba. Miközben az erőpróba nehézségeivel küzdöttem, az jutott eszembe, bár lennék én Tony Stark, vagy legalább a Vasember felesége, rokona.

Az edzést ma is kardioval zártuk le, ami jó kis sétagaloppot jelentett a futópadon, a dőlés szög változtatásásval. Hát, nem ez volt életem legkellemesebb sétája, de levezetésnek jó volt.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon