2019. március 20.

Az élet szép! Kondizni jó!

2014. április 08. 20:01 Szerző: Csé Zsé

A kemény gyalog galopp után az izomláz egész hétvégén a lábamban volt. Szóval már vártam a mai edzést, hogy ráerősítsünk az izomlázra.

Az  Sxl Fitness and Gym lassan a második otthonommá válik. Jó fejek az edzők, jönnek-mennek az emberek, jó a hangulat, és ami még fontos, hogy nem ciki, ha egy feladatot nem tudsz megcsinálni! Szerencsémre! Ugyanis a bemelegítést követően, Carter edző (Erdős Ádám) olyan feladatot mutatott, ami elsőre nagyon könnyűnek tűnt, aztán kiderült, hogy tévedtem. A lényeg, hogy a fal előtt nagyon közel állva, terpesz állásban, 4 kg-os súly a kézben kellett úgy leguggolni, hogy a súlyt a fölhöz érintjük, miközben egyenes a hát. Az első próbálkozásnál annyira koncentráltam, hogy el is estem, de nem volt harsány nevetés vagy összesúgás a hátam mögött. Tehát nem égett a fejem, és edző bá' sem úgy nézett rám, hogy 'na, még egy ügyetlen!', és újból megmutatta a gyakorlatot. Ezután már jobban ment nekem is.

taposó

A mai edzésen vádlizás és hasizom gyakorlatok mellett súlyemelős gyakorlatokat végeztünk. Zárásként pedig a jó kis taposógépen nyomtam 16 percig. Csak 16 perc? Hm....azért egy durván meredek hegyen való folyamatos mászás, nem túl fincsi. Szóval ez nem egy sima lépegetősdi volt, hanem több szintes erősség váltakozásával mintha hegyre másztam volna. Viszont a dolog szépsége, hogy hiába nehéz az edzés, mégis egyre könnyebb és élvezhető. A diéta betartása sokat számít!

kaja01

Néhány szó a diétáról. Napi 5x étkezés úgy, hogy nem leszünk sem éhesek, és még a kaja is finom. A barna rizs ugyanolyan finom, mint a sima fehér. Ezt szoktam kombinálni, úgy, hogy párolt zöldséggel (pl. sárgarépa, brokkoli) vagy oliva bogyóval vegyítem a köretet, ami a finom fűszeres csirke vagy pulyka mellfiléhez nagyon passzol. Edzés ide-oda, diéta ide-oda: nem adom fel, míg egy darabban látsz... :)

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon