2019. szeptember 16.

Az Éjjel-Nappal Budapest Alexája bevállalt egy lányt

2014. július 08. 13:30 Szerző: Boggi

Régóta kacérkodott a modellkedéssel az Éjjel- Nappal Budapest sztárja Alexa, aki most egy igazán merész fotósorozatot is bevállalt.

A mongol származású lányt egy erotikus fotózásra hívták, ahol egy szőke modellel, Daniellával kellett pózolnia. A képeket elnézve, jól érezték egymást a lányok.

alexa2

„Nagyon jól éreztem magam a fotózás közben és az eredménnyel is teljesen elégedett vagyok. Tudom, hogy a párom ezt nem nézi jó szemmel, már csak azért sem, mert Daniella szeretné kicsit szorosabbra fűzni a közöttünk lévő barátságot, ami miatt ő természetesen féltékeny. Pedig semmi oka nincs rá, hiszen egyáltalán nem érdekelnek a lányok, igaz a képeken nem úgy tűnik". – mondta nevetve Alexa.

 alexaegyedül

A lány barátja, Gábor már a korábbi fotózásokat sem nézte jó szemmel, kérdés, hogy erre az erotikus sorozatra hogyan fog reagálni.

énbalexa

"Én olyan nő vagyok, akit nagyon zavar, ha nem támogatják abban, ami fontos számára. Gábor pedig éppen ezt csinálja. Hogy mi lesz a vége, természetesen nem árulhatom, de a konfliktus garantált a kedd esti Éjjel-Nappal Budapestben!"- tette hozzá a sorozat egyik legdögösebb szereplője.

Megosztás facebookon