2019. május 23.

Amit eszel, azzá leszel!

2014. április 07. 18:02 Szerző: AnnMarie

Habár már nagyon jól haladok az alakformáló kezelésekkel, még a java hátra van. Elkezdődött a fogyás, most kell belehúzni, hogy még hatásosabb legyen a kezelés.

A lipo lézer és a zsírfagyasztás sem ígér csodát. Ezek a gépek maguktól nem tudják leolvasztani a felesleget rólunk, csupán rásegítenek. Igaz elég hatásosan beindítják a fogyás folyamatát, de ehhez kellünk azért mi is. Ha nem tartjuk be a diétát, ne csodálkozzunk, hogy a kezelések hatástalanok.

Mivel megfogadtam, hogy az őszinte tapasztalataimat írom le az alakformáló kezelésekről, ezért muszáj megerőszakolnom magam és olyan ételeket enni, amitől hatásos lesz a kezelés. Azért nem olyan durva a diéta, mint amilyennek néha beállítom. Elég egy-két apró dolgot megszüntetni az étrendből, plusz egy egészen picit odafigyelni és máris elkezdenek eltűnni a kilók.

ebéd
Ugye, hogy nem is néz ki rosszul az egészséges ebéd?

Az egyik előző beszámolómban elmondtam nektek, milyen turbó reggelivel indítom a napomat. Most elmondom, hogy mit szoktam ebédelni. A legfontosabb viszont az, hogy mindig próbálok körülbelül ugyanakkor enni. Hiszen ilyenkor a szervezet megszokja a rendet és tudja, hogy felesleges eltárolnia az ételt, mert nemsokára újra kap táplálékot.

kuszkusz
Új kedvenc köretem

Az ebédeknél, amire oda figyelek, hogy ne egyek nehezet. Bármit szabad, ami nem zsíros. Lehet az hal, rántott hús, leves, vagy amit megkívánsz és nem nehéz étel. Az ebédjeimnél abban változtattam, hogy eddig mindent krumplival ettem. Imádom a krumplit, steakesen, pürében, vagy akár csak sülve, de helyette mostanában inkább a rizst választom köretnek. Rájöttem, hogy egy jó kukoricás rizs, vagy rizi-bizi is van majdnem olyan jó, mint egy finom krumplipüré.  Viszont rábukkantam egy új kedvencre is, ami nem más, mint a kuszkusz. Finom, gyors és egészséges, próbáljátok ki, nekem jobban bejött, mint a zöldségköret!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon