2018. július 16.

Ada elárulta titkát

2014. március 13. 15:54 Szerző: AnnMarie

Napok óta élvezzük már a verőfényes reggeleket, és a csalóka napsugarak hatására már sokakról a kabát is lekerült. A hőmérő higanyszála azonban a korai órákban még a 10 fokot sem éri el, így könnyen megbetegedhetünk, ha nem figyelünk oda az öltözködésre.

Jól tudja ezt Ada is, hiszen a Reflektor műsorvezetőjeként és kisgyerekes anyukaként is fokozottan figyel arra, hogy saját magát és családját is megóvja a nátha és megfázás kellemetlenségeitől.

A vírusokkal folytatott harcban Ada szeret biztosra menni: legszívesebben a régóta bevált, természetes megoldásokhoz fordul, legyen szó akár megelőzésről vagy a betegség kezeléséről. Valódi eukaliptusz ligetben érezhette magát, aki a minap a Nyugati tér környékén járt. Az illatfelhőben a népszerű televíziós, Ada is felbukkant, így dupla meglepetéssel szembesülhettek a munkába sietők, aki közül néhányan olyannyira megörültek a szokatlanul jó időnek, hogy már-már nyárias öltözetben indultak el otthonról.

adaöltöztet

Mindig meglepődöm, néhányan mennyire bátrak lesznek, ahogy egy kicsit kisüt a nap. Most is volt olyan, aki egy szál ingben, zokni nélkül sétálgatott” – kezdte Ada, akiből rögtön előtört az anyai gondoskodás, és ha úgy látta szükség van rá, odaszaladt, hogy egy sálat tekerjen a járókelők nyakába. „Sokan bedőlnek a kellemes időnek, ám úgy gondolom, ilyenkor is érdemes elővigyázatosnak lenni. Az egyik praktikám, hogy rendszeresen készítek olyan természetes alapanyagokból teát mint a menta, citrom, szegfűszeg, méz vagy a gyömbér. Szerencsére ezeket a fiaim is szeretik, bár néha kapok a fejemre, amikor a kelleténél több gyömbért kutyulok a főzetbe” – meséli az RTL Klub csinos műsorvezetője.

adafiaival

Ha azonban a fokozott odafigyelés mégsem segít, Ada egy másik jól bevált módszerrel igyekszik minél gyorsabban átvészelni a kellemetlen időszakot. 

adareteges

„Ha már megvan a baj, nekem az inhalálás az, ami mindig segít. Amikor úgy érzem, hogy a nátha felülkerekedik rajtam, egy adag kamillafőzetbe vagy vízbe mentolos-eukaliptuszos kenőcsből teszek egy kanálnyit, amely nemcsak a légutaknak, de a bőrömnek is nagyon jót tesz” – tette hozzá Ada, aki semmit sem bíz a véletlenre, és amikor nyolc éves ikerfiai megbetegszenek, a jól bevált zöld pajzsos mentolos-eukaliptuszos bedörzsölő kenőcsöt vagy akár a sókamra látogatást is beveti a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon
Programajánló
Babel Sound Fesztivál 2018
Presser Gábor dupla koncert az Arénában

Az összes program megtekintése