2020. június 1.

A legrosszabb élmények az első randin

2014. január 16. 21:50 Szerző: Marcika

Az első randi mindenképpen izgalmakkal jár, hiszen sokszor nem is nagyon ismerjük azt , aki randizni hívott minket. Ha még ismerjük is, az első randi egy olyan speciális helyzet, ahol mindenki egy kicsit másképpen viselkedik, hiszen nem csak te izgulsz, hanem ő is, így elkövethet néhány kisebb hibát, figyelmetlenséget.

Persze nem azokat, amiket itt felsorolok nektek. Szépen, sorban fogok haladni, a randi kezdetétől, egészen az elköszönésig. Kérlek ezeket a hibák ne kövessétek el! 

Nem jön el

Ez azt hiszem a legalapvetőbb hiba. Azt gondolom, hogy a legtöbbünknek van olyan élménye, hogy felültették és nem jöttek el a randira. Hozzá kell tennem, hogy bizonyos találkozók után azt kívántam bár csak ő is felültetett volna. Általános szabály, hogy senkire, ismétlem senkire nem várunk 15 percnél többet az első randin, (a másodikon sem) hiszen ennyit, vagy ennél még többet is késni olyan alapvető pofátlanságnak számít, ami szerintem megbocsáthatatlan. Nekem a személyes rekordom 41 perc várakozás. Ciki, tudom. Nem jött el, és nem is keresett többet. Mentségemre szóljon, hogy 15 éves voltam és naiv.

randielmeny1

Ha ilyen órád van, sosem késik majd a partnered

Nem készül a randira

Ez a lehetőség elég tág, hiszen attól még, hogy valaki megérkezett a randira, az nem jelenti azt, hogy minden oké. Nem hinném, hogy a vágyálmod egy kinyúlt melegítőben megjelenő, csúnyán borostás pasi, akinek a szája ráadásul bűzlik a hagymától. Ráadásul ezt még nagyon viccesnek is tartja, el is mondja, hogy gyrost evett, de direkt kért bele hagymát, hiszen ő egyéniség, nem fog egy lány miatt változtatni a szokásain. Szerintem nem egyéniség lett abban a pillanatban, hanem egyedülálló, mert a normális ember ilyenkor sarkon fordul és balra el.

randielmeny2

Remélem még hasonlóban sem lesz részed soha!

Meg sem szólal

Ha meg is jött, rendben is van, még akkor sem lehetünk biztosak a randi sikerében. Ültem én már úgy végig első randit, hogy én bármiről próbáltam beszélni a delikvens meg sem szólalt. Nem tudtam eldönteni, hogy mi lehet a probléma. Azzal van-e baja, hogy én dobom fel a témát, vagy csak úgy simán velem, de a kérdés megoldódott, amikor a randi végén azt mondta, hogy nagyon jól érezte magát és szívesen találkozna még velem. Én erre nem nagyon tudtam mit mondani,így inkább leszereltem azzal, hogy nem hinném, hogy lennének közös témáink.

randielmeny3jo

Az a jól ismert kínos csend. Nem mindegy hogy fél percig, vagy végig tart!

Hülyeségeket beszél

Meg is érkezett, rendben is van, beszél is. Na de mit? Olyan sok szép dologról lehet beszélni az első randin, miért futnak bele a legtöbben a tabu témákba. Ne illik az első találkozásnál az exekről, vadászatról, sminkelési szokásokról, és hasonló témákról beszélgetni. Nem csak az fontos, hogy miről beszél a partner, hanem az is, hogy mennyit. Lehet, hogy valakinek imponál, hogy a partnerének be sem áll a szája és csak mondja és mondja, nekem személy szerint nem. Ahogyan az sem, ha feltesznek egy kérdést és nem hagynak válaszolni. A legidegesítőbb egyértelműen az, ha bármit mondok, akkor rögvest eszébe jut valami saját magáról. Mert persze sokaknak ez a legfontosabb. Még egyszer, az elő randin.

randielmeny4

Találkozhatsz ilyennel is

Az elköszönés és a csók esete

Ha majdnem minden rendben ment a randin, akkor már csak az elköszönés van hátra. Ennek sokféle kimenetele lehet, vegyünk néhányat sorra. Nem volt jó a randi, nem akarod megismételni, mennél már haza. Ebben az esetben szó sincs csókról, szerencsés esetben ezt a partner is tudja. Ha mégsem, akkor is bevethetünk bármilyen eszközt, hogy a tudomására hozzuk, hiszen nem valószínű a viszontlátás. Második lehetőség: jó volt a randi, szeretnél folytatást, de csókot most nem. Ebben az esetben lehetsz őszinte és elmondhatod neki ezt. Ha normális, akkor hidd el, meglepően jól fog reagálni. Ha pedig nem, akkor legalább megtudtál valamit. Hármas számú lehetőség a legkényelmesebb: minden jól alakult és a csók is benne van az elköszönésbe. Ha ez kölcsönös, akkor halleluja, ha pedig nem, akkor neked kell megértőnek lenni.

randielmeny5

Nekik a harmadik lehetőség jött be. Szerencsések!

Üdv, a Randiguru

 Kihagytunk valamit? Neked is van valami nagyon gáz élményed? Írd meg az info@bulistar.hu-ra jelige:randiguru

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon