2018. augusztus 15.

A legmenőbb pink hajú sztárok

2014. március 23. 19:13 Szerző: Nikk

Sokan gondolják úgy, hogy a hajfestés nem egészséges a hajkoronánkra nézve, ám minden bizonnyal még többen vannak, akik szívesen nyúlnak a különböző színezékekhez. A paletta szélessége manapság szinte már határtalan. Új sorozatunkban az igazán vadító tónusoktól sem visszariadó sztárokat szedjük össze, most elsőként a rózsaszín árnyalattal próbálkozó hírességeket láthatjátok.

Bizonyára többünk fejében legalább egyszer megfordul életünk során, hogy milyen lenne élénk, vagy éppen feltűnő színnel (színekkel) feldobni frizuránkat. A lehetőségek, és egyben a tónusok tárháza végtelen lehet, azonban az efféle próbálkozásokat érdemes egy profi fodrász segítségével véghezvinni. Hogy a nem mindennapi színek használata önmegvalósítás-e, vagy inkább megbotránkoztatás, lázadás az döntse el mindenki maga. Összeállításunkban most az arcot babássá tévő, csajos árnyalattal, vagyis a pinkkel foglalkozunk a hírességek segítségével.

rozsaszinhaj1

Kishazánkban összességében igen kevesen próbálkoztak meg ezzel az árnyalattal, legutóbb Dukai Regina egy fotózás (Borzi Vivienn) kedvéért krétákkal színezte meg szőke tincseinek végét.

rozsaszinhaj2

De tavaly tavasszal nem riadt vissza a próbálkozástól a folyton megújuló Megasztár, Tolvai Reni sem. A csajok roppant szexisek, és dögösek lettek a felfrissített sérókkal!

pinkhair7

Madonna és Lady Gaga

pinkhair6

Pink és Britney Spears

pinkhair5

Avril Lavigne és Christina Aguilera

Külföldön jóval vagányabbak a sztárok, hiszen sokkal több példát találunk a pink hajkoronákkal. Van, aki egy filmszerep, van, aki egy klip kedvéért, és van olyan is, aki egy-egy szakítás után döntött a változtatás mellett. A legelső próbálkozók között olyan dívákat tudhatunk, mint Madonna, P!nk, valamint Gwen Stefani. Lindsay Lohan, Katy Perry, és Nicki Minaj a teljes haját festette be erre a színre. Rachel McAdams, Christina Aguilera, Avril Lavigne, Britney Spears egy-egy tincsét dobta fel. Demi Lovato és Lauren Conrad pedig hajának legvégét színezte át.

pinkhair4

Demi Lovato és Lauren Conrad

pinkhair2

Gwen Stefani és Nicki Minaj

pinkhair1

Lindsay Lohan és Katy Perry

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon