2019. május 23.

A hatás nem marad el!

2014. április 03. 16:03 Szerző: AnnMarie

A zsírfagyasztás, a lipo lézer és a rengeteg folyadék megtette a hatását. Elkezdtem fogyni, igaz mérlegre még nem mertem állni, de már szemmel látható a változás!

Alig telt el egy hónap, de már most érzem, hogy karcsúsodtam, és ezt nem csak én veszem észre. Egyre több ismerősöm jegyzi meg, hogy „Fogytál?”, mire én csak büszkén felelem, hogy „Fogyok”! Ráadásul nem csak az ismerőseim visszajelzésére tudok alapozni. A napokban elmentem az egyik kedvenc boltomba, hogy vegyek egy új farmert magamnak. Ki is néztem egy tökéletes nacit, csak egy baj volt, nem volt az a méret, amit szoktam venni. Eggyel kisebb viszont volt, gondoltam egye-fene felpróbálom, és ha hiszed, ha nem, jó volt rám az egy számmal kisebb is. Azt hittem, majd kiugrok a bőrömből úgy örültem, nem csak, hogy kiderült fogytam, de még a tökéletes farmert is megvehettem.

Valószínűleg a körülbelül három hete történt zsírfagyasztás csodáit élvezhetem most. Ahogy az akkori beszámolómban is leírtam, a zsírfagyasztás nem rögtön látszik. Nagyjából három hét kell ahhoz, hogy a változás elkezdődjön, és valóban, eltelt a három hét és élvezem a változást. Remélem nemsokára újra megismételhetem ezt az alakformálást, mert nekem eddig ez bizonyította a legtöbbet.

 fagyasztaspopsira
Zsírfagyasztás popsira

Most azonban még a lipo lézer 8 alkalmas kezelésére járok a Slim and Sun szalonba. Még mindig ez az alakformáló a kedvencem, bár a zsírfagyasztás is szorosan mögötte jár. Ami miatt nem tudja a fagyasztás letaszítani a lipot a trónról, az nem más, mint a kényelem. Egyszerűen nem tudom megunni azt a relaxáló érzést, amit a hasamon és a combomon lévő kellemesen meleg korongok okoznak. Csodálom, hogy eddig még egyszer sem aludtam el a kezelés alatt.

Úgyhogy folyt. köv., alig várom, hogy a lipo is elkezdjen hatni!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon