2020. június 1.

A fagyi visszanyal. Cukorka színek Marianna Boutique ruháin!

2014. március 25. 19:13 Szerző: Nikk

Változatos színek és formák jellemzik a 2014-es év tavaszi-nyári kollekcióit. Hódítanak a „fagylalt” színek: a pasztell sárga, halvány rózsaszín, vízkék, vízzöld, hamvas barack. Emellett meghatározó a piros és az azúrkék, valamint a fekete-fehér aszimmetrikus megoldások és a laza szabásvonalak is megjelennek.

A Marianna Boutique-ban már kaphatóak a 2014-es tavasz-nyár legkülönlegesebb kollekciói, köztük a Magyarországon egyedül itt fellelhető olasz Miss Money Money márka darabjai.

„Az idei trend a 60-70-es évek stílusirányzatát követi, amelyre a laza, kényelmes szabásvonalak jellemzőek, gondolhatunk itt az ejtett vállú ruhákra, bő felsőrészekre és denevér ujjakra. A meghatározó piros és azúrkék mellett a határozott, erőteljes színek, mint a fűzöld, királykék és mandarin, valamint a „fagylalt” pasztell árnyalatok uralkodnak most˝- mondta Schaller Marianna, divattanácsadó és a Boutique tulajdonosa.

2014-ben reneszánszát éli a fekete-fehér kombináció is, amely a régi op-art divatirányzatra emlékeztető aszimmetrikus megoldásokkal együtt jelenik meg a ruhadarabokon.

A divatot illetően tehát több tekintetben is változatosnak és izgalmasnak ígérkezik az idei tavasz és nyár.

Cukorka színek Marianna Boutique ruháin
Cukorka színek Marianna Boutique ruháin

Az év legkülönlegesebb kollekcióival a Laurél és a Marianna Boutique-ban újonnan bevezetett olasz Miss Money Money márka rukkolt elő, amelyek magukon viselik az összes említett stílusjegyet. A márkák tervezői az utolsó trend szerinti szabásvonalakat különleges alapanyagokkal párosították össze.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon