2020. június 1.

5 apró részlet! Így csábítsd el a pasit!

2014. május 26. 15:00 Szerző: Randiguru

Minden nő kíváncsi arra, hogy miként csalogathatja elő azt a bizonyos, belülről jövő csáberőt, amelynek senki nem tud ellenállni. Jó hír, hogy ez a feladat nem is olyan nehéz, mint ahogy azt elsőre gondolnánk! Egy kis romantika, néhány szépségtipp és máris megváltozik külsőd!

Vöröset az ajkaknak!

A piros a romantika, a tűz és a csábítás színe. Ha ajkaid ilyen tónusra kened, vad hatást keltesz. Félsz az élénkpiros rúzstól? Akkor első lépésként használj szájfényt, amely picit lágyabb hatást kelt, és mégis szexi! Ne feledd, bőröd legyen egyenletes színű (ne használj sok pirosítót), ezzel nem kelted egy bohóc benyomását, és a figyelem is ajkaidra összpontosul. Málna, cseresznye, eper. Ugye, hogy a piros gyümölcsökről is romantikus gondolatok jutnak eszedbe?

vörös ajkak
A pasik garántaltan a szádról fognak olvasni...

Szempilla-rebegtetés!

A szem a lélektükre. Ha pedig egészséges, telt, zamatos szempillákat rebegtetsz kiválasztottad felé, biztosan nem fog tudni ellenállni neked. Nem feltétlen kell műszempillákat ragasztanod, elég, ha kellő időt szánsz rá és odafigyelsz arra, hogy megtaláld a leginkább neked való szempillaspirált. Viszont vigyázz! Ha ajkaid vad színben pompáznak, szemeid ne legyenek túlzottan hangsúlyosak! Csábítani akarsz, nem elijeszteni! Tudod, a kevesebb pedig néha több!

szempilla
Nem könnyű megtalálni a legjobb spirált! Szánj időt a szempillákra!

Vezesd az orránál fogva!

Egy illat sok mindent elárul egy nőről. Ráadásul köztudott, hogy a férfiakat is könnyedén levehetjük velük a lábukról, így nem csoda, ha az esti jóéjt sms-ben kapsz egy bókot az illatoddal kapcsolatban is! Egy jó parfüm megigézi a férfit! Erre figyelj oda, ne fújj magadra nyomasztóan sok permetet!

illat
Csak egy szippantás...

Egészséges pír!

Fentebb már írtuk, hogy szentelj figyelmet arra, hogy bőröd egészséges hatású legyen! Egy nagyon pici pirosítót azért vihetsz fel (Főleg, ha végül mellőzöd a piros ajkakat), hiszen az elpiruló, szégyenlős lányok a pasik szerint roppant izgatóak tudnak lenni…

pir
Ha ajkaid mégis natúrban pompáznak, használj pirosítót!

Bújj csipkébe!

Akár hosszú párkapcsolatban vagy, akár most vágsz bele valami újba, használd a titkos fegyvert! Hogy pasid végképp megőrüljön érted, bújj szexis csipkébe! A csipke örök divat, így azt bármikor alkalmazhatod egy felső, ruha, vagy éppen fehérnemű formájában! A hatás garantáltan nem marad el!


csipke ruci
Ruhák, felsők, fehérneműk. Csipke minden mennyiségben!

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon