2018. augusztus 15.
Keresés

Jegygyűrűt húztak Zimány Linda ujjára

Eljegyzésről azonban szó sincs. Az egykori modell egy új gyémánt kollekció zártkörű bemutatóján viselt életében először jegygyűrűt az Ékszerpalotában.

Zimány Linda is a rövidre voksol!

Bár Zimány Lindát gyönyörű hosszú hajával szokhattuk meg, most mégis úgy döntött, hogy rövidre vált! Instagram oldalán közzétett vadító fotóiba már a rajongói is beleszerettek, hiszen új, vállig érő frizurája nemcsak, hogy jól áll neki, de abszolút követi a nyári trendeket is.

Zimány Lindával pózolt Miamiban a Miss Balaton győztese

A télből a nyárba utazott Király Lili, a Miss Balaton 2014 győztese, aki néhány napra a napsütéses Miamiba látogatott. Lili életében először járt a tengerentúlon, ahol Zimány Lindával együtt vett részt egy fürdőruha fotózáson.

Király lett a Miss Balaton 2014 királynője!

Megválasztották a Miss Balaton 2014 szépségverseny győztesét. A koronát és a megtisztelő címet egy 20 éves, hatvani szépség, Király Lili nyerte el. Dobó Kata, Lilu, Hámori Gabriella, Görög Zita, Sabján Johanna, Decker Ádám és Mártha Imre alkotta zsűri hozta meg a döntést.

Hazai sztárok, akik smink nélkül is szívdöglesztőek

Rengeteg női hazai híresség mutatja meg, hogy nem minden a smink és a külcsín. Hiszen attól, mert naponta beszélünk és hallunk rólunk ők még ugyanolyan hétköznapi emberek, mint bárki más.

Hasonmásból divatikon: Zimány Linda - Street Style 9.

Zimány Linda arcát legtöbben akkor ismerték meg, amikor felfedezték, hogy hasonlít Britney Spearsre. Ekkor szerepelt a V-Tech egyik klipjében, mégpedig a világhírű énekesnő hasonmásaként. A szőkeség később a frontember, Kefír barátnője lett.

Mint két tojás! Hasonmás hírességek!

Emlékszel az iskolapadban eltöltött évekre, mikor a dolgozatok előtt azt kívántad bárcsak lenne egy ikertestvéred, és ő vizsgázna helyetted? Sajnos a kívánság sokunk számára csak óhaj marad.

Zimány Linda és Jude Law SMS-eznek

Emlékeztek még arra, hogy három hónappal ezelőtt mi volt az egyik legnépszerűbb téma a sajtóban? Igen, Jude Law és Zimány Linda alkoholmámoros csókja szerepelt a címlapokon. Hogy mi történt velük azóta?

Újra csajozhat Kefir!

Úgy tűnik a nyár nem csak az új szerelmek, de bizony a szakítások időszaka is. Hien után ugyanis egy újabb sztár vetett véget kapcsolatának.

Mindenki másképp csinálta - ilyen volt az iWiW

Mindannyian emlékszünk rá, mekkora élmény volt az első közösségi oldalhoz csatlakozni, mennyire vártuk a meghívót, hogy regisztrálhassunk, aztán felvehessük a kapcsolatot barátainkkal. Ha fotó készült rólunk, egyből azt néztük, vajon iWiW-kompatibilis-e, és már tettük is ki adatlapjainkra.

Újra dzsungelben élnek majd a celebek!

Idén ősszel újra elindul a többek között Angliában, Amerikában, Franciaországban, és Hollandiában is nagy népszerűségnek örvendő reality!

Így készül a tökéletes selfie

Elérkezett az önimádat azon formája, amikor digitálisan pózolunk a saját kameránk előtt, hogy minél jobb önképet posztolhassunk magunkról a Facebookra, vagy az Instagramra. Akármilyen könnyűnek is gondoljuk, a tökéletes selfie készítése bizony komoly feladat. A sztárok már tökélyre fejlesztették magukat benne, mi is ellestünk egy két taktikát tőlük!

Zimány Linda: "Jude Law nem csókolt meg! Csak játszottunk!"

Linda esete Jude Law-val nem csak a magyar sajtót járta be, de számos külföldi újság is cikkezett a csókjukról. A szőkeséget szerződésszegéssel vádolták, a Sugarbird arca először szólalt meg a TV2 kamerái előtt. Linda állítja: Jude Law nem csókolta meg!

Majka csúnyán beszólt Zimány Lindának

Majka sem tudott szó nélkül elmenni amellett, hogy a hollywoodi filmcsillag, Jude Law a minap egy budapesti szórakozóhelyen nézett bele közelebbről Zimány Linda szájába. Az eset az egész hazai bulvárt felkavarta, Majka pedig sajátos és elég durva véleményét a Facebookon osztotta meg a világgal.

Jude Law részegen csókolgatta Zimány Lindát

Jude Law néhány napja hazánkban forgat és sokan találkozhattak is vele Budapesten. A Ruth Wilson színésznővel párkapcsolatban élő világsztár nem éppen hűséges típus. Ugyanis alkoholos mámorban csókolgatta Zimány Lindát az egyik legnépszerűbb belvárosi szórakozóhelyen.