2020. február 22.
Keresés

Amerikai lemezszerződést kapott Takács Nikolas

A 2010-es X-Faktor egykori felfedezettje 20 éve már, hogy először színpadra állt. Rengeteg kihívás, és kitartás van az énekes háta mögött, aki már nem csak hazánkban szeretné képviselni a jó, minőségi zenét.

Vastag Csaba újra a Barátok Közt-ben!

Amikor megjelent 2010-es X-Faktor versenyében, Vastag Csaba arca már sokaknak ismerős volt. Hiszen az énekes korábban feltűnt olyan műsorokban, mint a Popdaráló, vagy éppen az RTL Klub saját sorozata, a Barátok Közt.

Így kezdődött az X-Faktor győztesek karrierje

2010-ben indult el az RTL Klub legújabb zenei tehetségkutató műsora, amelyben új tehetségekkel, versenyzőket segítő mentorokkal, és remek produkciókkal találkozhattunk. A show-t vezette már Ördög Nóra, Lilu, Sebestyén Balázs és Istenes Bence is. Mentorként pedig más arcát mutatta meg nekünk Geszti Péter, Nagy Feró, Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Szikora Róbert, Alföldi Róbert, Tóth Gabi, és Little G.

Tetoválás lett Király L. Norbi dalából

Az X-Faktor első szériájának felfedezettje az utóbbi időben igen sokat dolgozott, amelynek meg is lett gyümölcse. Az énekes nemrégiben előrukkolt a Túl tökéletes vagy, valamint A Győztes előre néz saját számokkal, az egyik dal pedig nagyon megihlette egy rajongóját.

Király L. Norbi így gúnyolódik új dalában

Király L. Norbert stílusváltásáról, miszerint az elektronikus zene világában állja meg helyét, már több alkalommal írtunk nektek. Az egykori X-Faktoros előadó pedig a minap megjelent legfrissebb számával, amelyet ezúttal a Feeling Music csapatával álmodott meg.

Király L. Norbi: "Mindig tudnunk kell felállni, és újrakezdeni!"

Király L. Norbi arca sokaknak a 2010-es X-Faktorból ismerős, aki a műsor egyik legkülönlegesebb figurájaként nyerte meg magának a közönséget. Az énekes az elmúlt időszakban stílust váltott, hiszen az elektronikus zene világában állja meg helyét. Most pedig megjelent Norbi legújabb száma, A Győztes előre néz címmel.

Megszállott őrültek zaklatják Vastag Csabát

Ha valaki, hát Vastag Csaba tudhatja, hogy a rajongókkal való közeli kapcsolat egyszerre áldás és teher. Az énekes tábora igen aktív, ami mind a különböző szavazások, mind a koncertek során is rendre kiderül.

Keresztapa lett Király L. Norbi!

Ugyanis az énekes a minap a Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesület-nél járt, ahol sok okos kutyussal találkozhatott. Norbi láthatta, hogy az állatok szép helyen, nagy szakértelemmel és szeretettel körbevéve élhetik mindennapjaikat.

Takács Nikolas klubkoncert a Cotton Clubban októberben is

Pályafutásának legnagyobb szabású koncertjére készül Takács Nikolas, aki az elmúlt években fellépésről fellépésre járt, nagyszabású, egész estés koncertekkel szórakoztatta több tízezres közönségét, a Fool Moon formációval közös és saját adventi templomturnéival bejárta az egész országot, a Zsidó nyári fesztivál keretein belül pedig telt házas önálló nagykoncertet adott a Dohány utcai Zsinagógában. A Cotton Club helyszíneként szolgáló Orfeum terem méltón viseli nevét. Magyarország legnagyobb zenei képviselőinek klubjaként üzemel több mint 10 éve Budapesten. A legnagyobbak sorát Presser Gábor, Antal Imre, Koós János és az elmúlt évek legnagyobb zenészei alapozták meg. Október 23-án kétórás klubkoncert lesz Takács Nikolas jóvoltából, valamint svédasztalos vacsora, és kötetlen Club hangulat teszi fel az i-re a pontot.

"Ez a díj további hitet és biztatást ad!" - interjú Nyári Edittel

2011 óta minden esztendőben megrendezik a Szenes Iván emlékkoncertet, amelyen évről-évre több néző vesz részt. A Kornay Mariann Művészeti Díjat a Szenes család alapította, amelyet korábban olyan előadók vehettek át, mint Dér Heni, vagy éppen Oláh Ibolya.

Bennük megvolt az X-Faktor! Még mindig csúcson vannak!

Ma este útjára indul az X-Faktor ötödik szériája, ahol Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Little G Weevil zsűrizik majd a jelentkezőket. Az első válogatás összefoglalója fél 8-kor startol az RTL Klub képernyőjén.

"Nem vagyok hajlandó olyat csinálni, amiben nem hiszek!" - interjú Király L. Norbival

Bár volt egy rövid kihagyás a zenei karrierjében, most újult erővel járja az országot Király L. Norbert. Keresztes Ildikó pedig igazi mentorként támogatja, akivel a barátságon túl a Rock&Roll iránti szenvedély egy életre összeköti az énekest.

Takács Nicolas szezonnyitó a Cotton Clubban

Nikolas csupán 19 éves volt, amikor a világhírű jazzdobossal, Jávori Vilmossal együtt zenélhetett. Ezt követően a magyar jazzélet más kiemelkedő alakjaival is lehetősége volt együtt zenélni, többek közt Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Emilióval, Charlie-val, Solti Jánossal és még sok méltán híres művésszel. 2010-ben elindult az X-Faktor versenyen, hogy az egész ország megismerhesse őt. Nikolas egészen a nagydöntőig vitte, ahol a 2. hely lett az övé. Az X-Faktor befejezése jelentette az első album megjelenését számára, kiadták az "Az első X - 10 dal az élő showból" elnevezésű lemezét, és külön öröm, hogy az ő lemeze állt sokáig az első helyen a Mahasz Top 40-es listáján és hogy dupla platinalemez lett - 35 000 példány! Nikolas számára megvalósult az az álom, amit megálmodott magának. Az lett, amit mindig is szeretett volna csinálni és amihez ért: Énekes.

Summer Jam Szabó Mariannal!

2010-ben fogadásból indult el Samu Kriszta Mazsi barátnőjével az X-Faktor első magyarországi szériájában. Legnagyobb meglepetésére lenyűgözte a zsűrit és a közönséget így bekerült a legjobb 12 versenyző közé. A válogató után a táborban is bent maradt a 24 tovább jutó között.

Micsoda átalakulás! Felnőtt és sallangmentes lett Janicsák Veca!

Janicsák Veca arcával elsőként a 2007-es Csillag Születik versenyében találkozhattunk, ám az átütő sikerre még várnia kellett a fiatal lánynak. Három évvel később, az X-Faktor első szériájában már egy énekesnőként sokkal magabiztosabb Vecát ismerhettünk meg.