2020. július 5.
Keresés

Kiss Ramóna: „Czeizel doktor úr mindig a szívem csücske marad”

Kiss Ramóna ragyog a boldogságtól, és ajándékként él meg minden napot, amit várandós kismamaként tölthet. Ahogy születése óta mindig, most is mindenben mellette áll kishúga, Debóra, aki már most ajándékokkal halmozza el a kis Noét. Kevesen tudják, de Rami szülei nagy harcot vívtak azért, hogy lányuknak ne egyedül kelljen felnőnie, és megoszthassa a gyerekkorát egy testvérrel.

Zséda és Vastag Csaba jól állnak egymásnak

A két énekes most egy duett kedvéért állt össze. A 2010-es X-Faktor győztesét mindig is gyönyörű nők vették körül, nincs ez másképp most sem. Zséda és Csaba találkozása talán mesebelinek is mondható, hiszen az első pillanattól kezdve megvolt a szakmai és az emberi összhang is közöttük.

Méheket szelídített Csobot Adél és Horányi Juli

Csobot Adél és Horányi Juli nagyon szeret új, izgalmas dolgokat kipróbálni. Az X-Faktor sztárjai úgy döntöttek, egy délután erejéig méhésznek állnak, és bár eleinte tartottak a kaptárak körül szorgoskodó raj látványától, a szkafanderszerű ruhába bújva végül bebizonyították, akár méhészként is megállnák a helyüket.

Király L. Norbiban mély nyomokat hagyott a negatív kritika

Stílusváltáson esett át Király L. Norbert! Az egykori X-Faktoros sosem bővelkedett az önbizalomban, mára azonban sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Csobot Adél így őrzi meg tökéletes alakját!

A közelgő FitBalance Aréna rendezvény sajtótájékoztatóján a sztárok többféle sportszeren próbálhatták ki állóképességüket és persze ellenőrizték, hogy az egészségi állapotuk is megfelelő, hogy részt vegyenek az április 26-i Fitbalace-on.

Vastag Csaba: "Amikor kell romantikus vagyok, és persze figyelek a külsőmre"

Mi kell a nőnek és hogyan lesz valaki álompasi? Baronits Gábor, Vastag Csaba és Nagy Zsolt rajongók ezreinek szívét dobogtatja meg nap mint nap, és bár mindegyikük talpig férfi, mégis teljesen különböző taktikákkal közelítenek kiszemeltjeikhez. A Playboy Man of the Year jóképű jelöltjei most őszintén vallottak a szebbik nem képviselőiről és hódítási szokásaikról.

Antal Timi: „2018. 8. 8-án lesz az esküvőm”

Antal Timi és vőlegénye, Kiss Sanyi lázasan készülnek a Valentin-napra. A Gozsdu Udvar antik piacán kalapokat és gyűrűket nézegetve, összebújva idézték fel legemlékezetesebb szerelmes pillanataikat. Sőt, már az esküvő időpontját is kitűzték.

Sorozathősök bőrébe bújtak a sztárok

Ki ne szeretne akárcsak egy kis időre is kedvenc sorozatszereplője bőrébe bújni? Iszak Eszti és Dobrády Ákos sincsenek ezzel másként. A csinos műsorvezető az Alkonyattól pirkadatig szexi vámpírlányának, a népszerű énekes pedig a Breaking Bad kémiatanárának, Walter Whitenak öltözött a Telenor MyTV eseményén.

Horányi Juli: „Én nagyon más vagyok”

A tavalyi X-Faktor második helyezettjéről köztudott, hogy jelmeztervezőként is megállja helyét. Azt azonban már kevesen tudják, hogy Juli korábban színésznőként képzelte el jövőjét.

Amerikai lemezszerződést kapott Takács Nikolas

A 2010-es X-Faktor egykori felfedezettje 20 éve már, hogy először színpadra állt. Rengeteg kihívás, és kitartás van az énekes háta mögött, aki már nem csak hazánkban szeretné képviselni a jó, minőségi zenét.

Vastag Csaba újra a Barátok Közt-ben!

Amikor megjelent 2010-es X-Faktor versenyében, Vastag Csaba arca már sokaknak ismerős volt. Hiszen az énekes korábban feltűnt olyan műsorokban, mint a Popdaráló, vagy éppen az RTL Klub saját sorozata, a Barátok Közt.

Csordás Ákos akusztikus koncert

Csordás Ákos hangját sokan az X-Faktorban ismerhették meg, Tóth Gabi mentoráltjaként. A srác egészen a Top 4-ig jutott. Ákos január 22-én a Why Not Café és Bárban ad akusztikus koncertet 20:00 órától.

Eisemanntól Szenesig az Orfeumban

Az egyedi kultúrmissziót 4. éve teljesítő Orfeum újévi gálaműsora pontosan azt a századfordulós lokálvilágot idézi meg, amiért az egyetlen pesti mulató megalakult. A bájos dalokat, a könnyed, minőségi szórakozást zászlajára tűző, boldog új évet köszöntő show igen gazdagnak ígérkezik: 4 énekes, 5 zenész és 4 táncos kápráztatja el látványos elemekkel, magas színvonalon az időutazásra vágyókat.

Ők 2014 leggyönyörűbb magyar énekesnői

Gyakran megállapítjuk, hogy az énekesnőknek sincs könnyű feladatuk, hiszen munkájuk miatt jóval nagyobb figyelem irányul külsejükre, mint az átlag nők esetében. Egy rosszul sikerült smink, egy kócos haj, egy nem jól összeválogatott szett, és máris a kritikák kereszttüzében találják magukat.

Ezeket a dalokat pörgettük legtöbbet 2014-ben!

Akárcsak a divat, a zene is képes arra, hogy folyamatosan megújuljon, és fejlődjön. Egy izgalmas dal gyógyító hatással van fájó lelkünkre, jó kedvünket pedig bármikor képes még tovább fokozni. Idén is kaptunk mindenfélét a magyar zenei élet képviselőitől. Összeállításunkban most a 2014-es esztendőben legtöbbször pörgetett számokat szedtük össze Nektek.