2019. február 18.
Keresés

A Vogue magazin odáig van a magyar modellért

Vanessa Axente néz vissza ránk a Vogue magazin spanyol kiadásának borítójáról. A gyönyörű magyar lány világos háttér előtt pózol fekete ruhákban.

Fekete angyal, nagyvárosi divatguru és kivillanó keblek az őszi divatkampányokban

Tény és való, hogy nem az ősz a legkedveltebb évszakunk, azonban azt is el kell ismernünk, hogy ebben a szelesebb időszakban is születnek izgalmas fotósorozatok. Legnépszerűbb magyar modelljeink pedig a hűvösebb napokon is képesek egy kis melegséget lopni szívünkbe! Íme az októberi divatanyagok, amelyekre igazán büszkék lehetünk.

Horror, erotika és világmárkák! Íme a hónap divatanyagai!

Nem véletlenül mondják szerte a világban, hogy a magyar nők a legszebbek! Hiszen gyönyörűbbnél gyönyörűbb modelljeink vannak, akik munkáikkal újra és újra nem csak a divatszakma nagyjait és kritikusait, de a férfiakat is meghódítják. Összeállításunkban most az elmúlt hetek legcsodálatosabb fotósorozatait szedtük össze!

Magyar lány diktálja a beach trendeket az Egyesült királyságban

Ismét egy magyar modell mellett döntött az egyik divatmagazin, amiben a vízpartok trendjeit mutatják be a szerkesztők.

Hódít a cowboy lány stílus

A Cowboy stílus bizony egyre több márkát megihlet az évek folyamán. Eddig talán az egyik legnagyobb név, amely beállt a sorba, az a Chanel volt.

Jude Law fia kitörne apja árnyékából

Rafferty Law le sem tagadhatná, hogy kiköpött mása apjának. Néhány év és Jude Law-hoz hasonlóan nem csak a kifutókat, de talán Zimány Lindát is meghódítja.

Terry Richardson kitálalt az őt ért szexuális vádakról

Az amerikai divatfotós végre reagált az őt ért szexuális vádakra, amellyel a New York magazin címlapján szerepelt „Terry Richardson perverz ügye” címmel. Elmondása szerint hamisak azok a vádak, miszerint testi kapcsolatot alakított volna ki modelljeivel. Elmondása szerint soha nem élt vissza munkájával.

Íme a legkompromittálóbb, szexuálisan túlfűtött divatanyag

A tizenöt éves 032c. com divatmagazin népszerűsége úgy tűnik nem hagy alább. Olyan világszínvonalú újságok ismerték el a lap munkáját, mint a párizsi Vogue vagy a The New York Times.

Kate Upton a címlapok királynője

A Victoria's Secret modell tagadhatatlanul az egyik legvonzóbb amerikai híresség, aki minden helyzetben kihozza magából a maximumot. Legyen szó fotózásról, színészkedésről, a szőke bombázó mindig tud valami újat mutatni.

Félpucéron lett címlaplány Rihanna!

Rihanna szerepel a brazil Vogue legfrissebb címlapján. Ízléses fotók a világhírű énekesnőről!

Álmodj Palvin Barbival!

Megérkezett a legdögösebb Palvin Barbi anyag a Vogue hasábjain! A gyönyörű modell egyre bevállalósabb.

Vouge címlaplány lett Emma Stone!

A vörös színésznő szerepel a népszerű divatlap májusi borítóján! Emma Stone a Vouge legújabb kiadásának címlaplánya.

Újra szingli, de mégis ragyog Kylie Minogue!

Az ausztrál popcsillagra joggal büszke hazája, aki nem csak énekesnőként, de modellként is megállná helyét!

Naomi Campbell keményen savazza Kim Kardashian-t

Nem sok jót mondott a szupermodell Naomi Campbell a legfrissebb Vogue címlapról. A borítón ugyanis Kim Kardashian és Kanye West mosolyog vissza a lap olvasóira.

Meztelenül pózol a szupermodell

Gisele Bündchen, a legkeresettebb szupermodell világszerte, két gyerek után 33 évesen is kirobbanó formában van, amit most meg is mutatott a francia Vogue-ban.