2018. július 18.
Keresés

Dobó Ági: „A fiam úgy jár orvoshoz, mintha játszóházba jönnénk”

Dobó Ági és Péter Szabó Szilvi életük legboldogabb időszakát élik. Mióta édesanyák lettek a gyermekeik az elsők. Felelősségteljes anyukák, akik a saját egészségük mellett a gyerekeikére is nagyon tudatosan odafigyelnek. Rendkívül fontosnak tartják a szűrővizsgálatokat, ezért a kisgyermekkori szemvizsgálat elvégzése sem volt kérdés számukra.

Péter Szabó Szilvi kislánya már most Máté Péter rajongó

Péter Szabó Szilvi kislányának már most kiváló a zenei ízlése. A két hónapos Emma imádja, ha édesanyja énekel neki, és ha valamiért kicsit nyűgösebb az átlagosnál, a szokásos anyai praktikák mellett a zene nyugtatja meg leginkább. Szilvi már a baba sírásából tudja, mi lehet a baj, a hasfájást például a legjobban Máté Péter dalai csillapítják.

Koponyavizsgálaton járt Várkonyi Andi

Nyaki ultrahang vizsgálat, feledékenységre vonatkozó mini teszt, koponya CT – sűrű programon van túl dr. Várkonyi Andrea, aki egy egész délelőttöt szentelt annak, hogy utánajárjon: minden rendben van-e az agyi vérkeringésével. A csinos képernyős egykori orvosként magabiztosan mozgott a műszerek között, kellő türelemmel viselte a vizsgálatokat, és a latin kifejezések sem hozták zavarba.

Íme, az orvosesztétika legújabb irányzatai!

A napokban tartották meg Monacóban az Esztétikai Világkongresszust, ahol az orvosesztétika legújabb trendjeire is fény derült. A résztvevő szakemberek álláspontja szerint az egyénre szabott, kombinált terápiák biztosítják a legideálisabb eredményt, jelenleg pedig a mikrofókuszált ultrahangos-kezelések, a vékonyszálas kontúrterápia, valamint a carboxy- és oxigénterápia a legdivatosabb irányok.

Az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja elárulta mitől parázik

A népszerű sorozat szereplője is odafigyel az egészségére, ezért ha teheti eljár szűrővizsgálatokra. Joe a csokit minden mennyiségben bírja, és alig van rossz foga. Viszont néhány dologtól még ő is tart.

Amit a magyar pálinkáról tudni kell

A pálinkák mindössze 7%-ával kapcsolatban merült fel bármilyen kifogás a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) alkoholos italokkal foglalkozó laboratóriumában.

A Jóban Rosszban színészei így vigyáznak a szívükre

Évenkénti szűrés, egészséges táplálkozás, rendszeres sport – mind elengedhetetlenek a Jóban Rosszban színészei számára is. Madár Vera, Fábián Anita, Mihályfi Balázs, Gesztesi Máté és Dányi Krisztián ezúttal egy kardiológiai vizsgálatra látogatott el, hogy egy professzor is megerősítse, minden rendben van a szívükkel.

Bebe: Agyi- vagy akár szívinfarktust kaphattam volna!

A Bestnek, valamint az Új Ász-nak nyilatkozott a Back to Black énekese.