2019. december 13.
Keresés

SingSingers Karácsonyi Musical Show a RaM-ban

Budapestre érkezik a SingSingSing Musical Show sztárjainak műsora! Bársonyos hangú musicalsztárok és géppuskalábú tánckar gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról, hogy a legnagyobb musicalslágerek mellett (Moulin Rouge, Notre Dame, Aida, Vámpírok Bálja, We Will Rock You stb.) megható karácsonyi meglepetés számokkal kedveskedjenenek a RaM Colosseum exkluzív decemberi előadásában, a SingSingers Karácsonyi Musical Show-ban!
Hangolódj az ünnepekre, rohanás és stressz nélkül egy igazán elegáns és feltöltődést nyújtó színházi élményen keresztül.

Jön Vastag Tomi első lemeze

Négy éve már, hogy az X-Faktor első szériájában megismerhettük Vastag Tamás tehetségét. A fiatal előadó idén bizonyított többek között a Frank Sinatra: a Hang, az Evita, a Monte Cristo grófja, a Tiéd a világ, és a Casanova darabokban, valamint a Sztár sztár 2. évadában is.

Óriásfajddal ünnepeltek a sztárok

Játékos kihívások, ínycsiklandó koktélok és pezsdítő ritmusok – így buliztak a sztárok a The Famous Night-on, ahol a kötetlen szórakozás mellett, Szinetár Dóra, Hien, Muri Enikő, Ada, Erdei Zsolt, Vastag Tomi és Kocsis Tibi közreműködésével egy gigantikus madár is életre kelt. Az este még tartogatott meglepetéseket, hiszen lehengerlő énekhangjával Danics Dóra pörgette tovább a hangulatot.

Érzelmek, melódiák, és energia a Frank Sinatra - A hang előadásban

Miként választják meg Kennedyt elnöknek? Miféle maffiakapcsolatokat folytatott Frank Sinatra, és milyen nő ügyei voltak élete során? Hogyan hagyta ott szerető feleségét, gyermekeinek édesanyját, és miként formálta őt rögös életútja? Mindezt kiderül az Experidance Tánctársulat és Békéscsabai Jókai Színház közös produkciójából!

Frank Sinatra - A Hang / 2014.11.10.

"Sinatra túlélte Kennedyt, házasságait, válásait, még a halhatatlannak tűnő anyját is. Igen, Sinatra túlélte Dollyt, az apját, Elvist, a Beatlest, a beat korszakot és még ki tudja hány korszakot. Sinatra túlélt mindent, még önmagát is. Lehet, hogy egyszer úgy fognak rá emlékezni, mint a Nagy Túlélőre, a színészre, az életművészre, a maffiózóra. De azt hiszem, leginkább úgy fognak rá emlékezni, az énekes. Frank Sinatra, A HANG." Szomor György rendező, Román Sándor koreográfus közös munkája meghozta az újabb sikert. Vastag Tamás főszereplésével energikus előadás született, mely nem nélkülözi a nosztalgiát, a humort és a hétköznapi emberi érzelmeket sem.

A Backstreet Boys is fellépett a Sztárban sztár című műsorban

A Sztárban sztár idén igazán kitesz magáért. A legnagyobb világsztárokat is elhozza hozzánk, vagy legalábbis az énekesek megtesznek minden tőlük telhetőt.

Sipos Peti búcsúzott a hatodik adásban - Sztárban sztár 2014

Dukai Regina múlt heti kiesésével jelentősen csökkent a női versenyzők száma a Sztárban sztár második szériájában. Éppen ezért ezen a vasárnapon két közös produkcióval is készültek a versenyben részvevő eladók.

Koós Réka férfiasan távozott a 3. adás után - Sztárban Sztár 2014

A Sztárban Sztár idei évadában már elbúcsúztunk két versenyzőtől, az első adásban Völgyi Zsuzsit, a másodikban pedig Nagy Sándort küldték haza a nézők. Vasárnap este újabb remek produkciókkal, valamint újabb kiesővel eljött a széria harmadik adása.

Nagy Sanyinak nem jött be a Magna Cum Laude - Sztárban Sztár 2014

A Sztárban Sztár 2. felvonása a múlt héten remek produkciókkal, és ugyancsak jó nézettségi számokkal rajtolt el a TV2 képernyőjén. Végre eljött egy újabb vasárnap, és ezzel a műsor újabb, szórakoztató adása is.

Most már nekünk is van Conchita-nk - Sztárban Sztár 2014

Vasárnap este végre újra képernyőjére tűzte szuperprodukcióját a TV2. A Sztárban sztár második szériája egy igen erős mezőnnyel startolt, nem csoda, hogy a versenyzők szemmel láthatóan izgultak az első adás előtt.

Erotika, látvány és zene – Interjú a Casanova szereplőivel

Szombaton megrendezésre kerül az ismert velencei kalandor nőkhöz fűződő történetének zenés átirata, a Casanova Night Musical. Az előadásban olyan nevek tűnnek majd fel, mint Vastag Csaba, Vastag Tamás, Dér Heni, a Nyári lányok, Korcsmáros György, valamint Erdőhegyi Brigitta.

A Sztárban sztár műsorában bizonyíthat Vastag Tomi

Igaz, hogy innentől kezdve a TV2 csatornáján tűnik fel egy-egy műsorban Vastag Tomi, de koránt sem érzi árulásnak lépését. A fiatal énekes ugyanis nem felejtette el, hogy honnan jött, és továbbra is hálát érez az RTL Klub iránt.

Durva klippel rukkolt elő Vastag Tamás!

Egy biztos, Vastag Tamás nem aprózza el! A hazai X-Faktor első szériájának felfedezettje nem jön ki gyakran semmitmondó dalokkal.

Ők a legdögösebb magyar énekesek

Kevés olyan nő van, aki egyszer se fantáziált volna még arról, hogy kicsit összemelegedik valamelyik szexi énekessel. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva odavagyunk a sármos énekes pasikért, legyen az kisfiús, macsós, férfias, majdnem hogy mindegy, ha megvan benne az a bizonyos sárm és emellett még énekelni is tud.

Őrült éjjel! Romantika Vastag Csaba lemezbemutató nagykoncertjén!

Már a nagykoncert előtt platina lett Vastag Csaba lemeze! Romantika, sztárvendégek, és jótékonyság az ezeroldalú előadó őrült éjjelén!