2020. június 2.
Keresés

Így üzentek nekünk a sztárok karácsonykor

Akadnak olyan témák, események, amelyek időről-időre felszántják a különböző közösségi portálokat. Pontosan ilyen a karácsony is, amikor nem csak a közeli ismerőseink, de kedvenc sztárjaink fotói is mosolyt csalnak arcunkra.

SingSingers Karácsonyi Musical Show a RaM-ban

Budapestre érkezik a SingSingSing Musical Show sztárjainak műsora! Bársonyos hangú musicalsztárok és géppuskalábú tánckar gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról, hogy a legnagyobb musicalslágerek mellett (Moulin Rouge, Notre Dame, Aida, Vámpírok Bálja, We Will Rock You stb.) megható karácsonyi meglepetés számokkal kedveskedjenenek a RaM Colosseum exkluzív decemberi előadásában, a SingSingers Karácsonyi Musical Show-ban!
Hangolódj az ünnepekre, rohanás és stressz nélkül egy igazán elegáns és feltöltődést nyújtó színházi élményen keresztül.

Jön Vastag Tomi első lemeze

Négy éve már, hogy az X-Faktor első szériájában megismerhettük Vastag Tamás tehetségét. A fiatal előadó idén bizonyított többek között a Frank Sinatra: a Hang, az Evita, a Monte Cristo grófja, a Tiéd a világ, és a Casanova darabokban, valamint a Sztár sztár 2. évadában is.

Így hangolódtak Adventre a Crossover Symphonic sztárjai

December 13-án egy igazán különleges koncertre kerül sor a MOM Kulturális központban, ugyanis ezen az estén öt előadót varázsol el a Karácsonyi hangulat. A Crossover Symphonic Live Adventi Gáláján Radics Gigi, Lányi Lala, Kefír, Csordás Tibi és Gájer Bálint zenél majd.

Érzelmek, melódiák, és energia a Frank Sinatra - A hang előadásban

Miként választják meg Kennedyt elnöknek? Miféle maffiakapcsolatokat folytatott Frank Sinatra, és milyen nő ügyei voltak élete során? Hogyan hagyta ott szerető feleségét, gyermekeinek édesanyját, és miként formálta őt rögös életútja? Mindezt kiderül az Experidance Tánctársulat és Békéscsabai Jókai Színház közös produkciójából!

Halloween vs. Mindenszentek a sztárok körében

Mindenszentek, avagy az üdvözült lelkek emléknapját elsősorban a katolikus keresztény világ tartja, mégpedig november elsején. Azonban kis hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ezt megelőző Halloween, amikor október 31.-én éjszaka mindenféle mókás, ijesztő maszkokban, jelmezekben partiznak az emberek.

Frank Sinatra - A Hang / 2014.11.10.

"Sinatra túlélte Kennedyt, házasságait, válásait, még a halhatatlannak tűnő anyját is. Igen, Sinatra túlélte Dollyt, az apját, Elvist, a Beatlest, a beat korszakot és még ki tudja hány korszakot. Sinatra túlélt mindent, még önmagát is. Lehet, hogy egyszer úgy fognak rá emlékezni, mint a Nagy Túlélőre, a színészre, az életművészre, a maffiózóra. De azt hiszem, leginkább úgy fognak rá emlékezni, az énekes. Frank Sinatra, A HANG." Szomor György rendező, Román Sándor koreográfus közös munkája meghozta az újabb sikert. Vastag Tamás főszereplésével energikus előadás született, mely nem nélkülözi a nosztalgiát, a humort és a hétköznapi emberi érzelmeket sem.

Vastag Csaba koncert DVD-t jelentet meg novemberben!

Az idei karácsonyra kiváló ajándék lehet Vastag Csaba első élőzenekaros lemezbemutatójának DVD-je azoknak, akik imádják az énekest.

Sipos Peti búcsúzott a hatodik adásban - Sztárban sztár 2014

Dukai Regina múlt heti kiesésével jelentősen csökkent a női versenyzők száma a Sztárban sztár második szériájában. Éppen ezért ezen a vasárnapon két közös produkcióval is készültek a versenyben részvevő eladók.

Koós Réka férfiasan távozott a 3. adás után - Sztárban Sztár 2014

A Sztárban Sztár idei évadában már elbúcsúztunk két versenyzőtől, az első adásban Völgyi Zsuzsit, a másodikban pedig Nagy Sándort küldték haza a nézők. Vasárnap este újabb remek produkciókkal, valamint újabb kiesővel eljött a széria harmadik adása.

Nagy Sanyinak nem jött be a Magna Cum Laude - Sztárban Sztár 2014

A Sztárban Sztár 2. felvonása a múlt héten remek produkciókkal, és ugyancsak jó nézettségi számokkal rajtolt el a TV2 képernyőjén. Végre eljött egy újabb vasárnap, és ezzel a műsor újabb, szórakoztató adása is.

Íme a Top 10 legösztönzőbb magyar sláger!

A zene gyógyító hatására vágyunk, amióta a világban hangot adtak a dallamok. Nincs szükség tudományos magyarázatra, hogy megállapítsuk: a zene hatással van az emberekre, legfőképp pszichológiailag.

Kikupálták a Sztárban sztár 2. versenyzőit! Íme a fotók!

Szeptember 7-én végre elindul a Sztárban sztár második szériája, amelyben 6 női és 6 férfi előadó bizonyíthat hétről hétre. A felvonást ezúttal Tilla Attila vezeti majd, aki üdítő élményekre számít a profi énekesektől. A műtermi fotók már elkészültek, mi pedig rögtön górcső alá vettük a versenyzőket.

Megvannak a Sztárban sztár 2. szereplői!

Egy izgalmas műsor, amelyben idén 6 női és 6 férfi előadó csap össze, hogy hazavihessék a „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze” címét. A sminkesek, maszkmesterek, fodrászok és stylistok máris ráhangolódhatnak az érdekes feladatokra, hiszen a TV2 szerkesztői elkezdték feltépni a sziluettes plakátokat!

Csúcsra jutott a Casanova Night! - Premier utáni beszámoló

Augusztus első szombat estéjén sor került a Casanova Night Musical premierjére. A bemutatót a Velencei-tó partján, az Esztrád Vízi Színház színpadára álmodták meg, ahol a mai popzene ismert és népszerű tehetségei léptek fel egy pikáns, kissé túlfűtött show keretein belül.