2020. február 22.
Keresés

Vastag Csaba gyerekkori álma valóra vált

Az énekesnek az idei nyár pihenés helyett a feszített munkáról szól, ugyanis megkapta a Grease című musical főszerepét. Próbáról próbára jár, de mindeközben új lemezének munkálatai is gőzerővel folynak. A csütörtöki Sláger Híradóban Csaba többek között azt is elárulja, hogy mit jelent számára álmai szerepe.

Vastag Csaba újra a Barátok Közt-ben!

Amikor megjelent 2010-es X-Faktor versenyében, Vastag Csaba arca már sokaknak ismerős volt. Hiszen az énekes korábban feltűnt olyan műsorokban, mint a Popdaráló, vagy éppen az RTL Klub saját sorozata, a Barátok Közt.

Megszállott őrültek zaklatják Vastag Csabát

Ha valaki, hát Vastag Csaba tudhatja, hogy a rajongókkal való közeli kapcsolat egyszerre áldás és teher. Az énekes tábora igen aktív, ami mind a különböző szavazások, mind a koncertek során is rendre kiderül.

Vastag Csaba életet ment

Vastag Csabi nem csak énekel, de életeket is ment. Ezt be is bizonyítja majd a Szívünk Napja rendezvényen is.

Bennük megvolt az X-Faktor! Még mindig csúcson vannak!

Ma este útjára indul az X-Faktor ötödik szériája, ahol Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Little G Weevil zsűrizik majd a jelentkezőket. Az első válogatás összefoglalója fél 8-kor startol az RTL Klub képernyőjén.

Íme a Top 10 legösztönzőbb magyar sláger!

A zene gyógyító hatására vágyunk, amióta a világban hangot adtak a dallamok. Nincs szükség tudományos magyarázatra, hogy megállapítsuk: a zene hatással van az emberekre, legfőképp pszichológiailag.

Erotika, látvány és zene – Interjú a Casanova szereplőivel

Szombaton megrendezésre kerül az ismert velencei kalandor nőkhöz fűződő történetének zenés átirata, a Casanova Night Musical. Az előadásban olyan nevek tűnnek majd fel, mint Vastag Csaba, Vastag Tamás, Dér Heni, a Nyári lányok, Korcsmáros György, valamint Erdőhegyi Brigitta.

Nem véletlenül közönségdíjas Vastag Csabi

Idén is őt választották Az év férfi előadójának a Bravo Otto díjátadóján. Nem véletlen, hogy Vastag Csabi tarol a közönségszavazásokon, hiszen komoly tábort tudhat magáénak az énekes.

Vastag Csabi nem megy a dzsungelbe

Hatalmas összegeket fizet ki az RTL Klub csatornája azoknak a sztároknak, akik hajlandóak a Celeb vagyok, ments ki innen műsora miatt szabad ég alá költözni!

Vastag Csaba koncert Pünkösdkor

Családi Napon lép fel az X-Faktor győztes Vastag Csaba Pünkösd hétfőn a cibakházi Művelődési Ház előtt.

Vastag Csaba koncert a Sétatér Fesztiválon

A pécsi Sétatér Fesztivál egyik nagy durranása az X-faktor győztes, Vastag Csaba Connecto koncertje lesz.

Zenés vacsoraest Vastag Csabával

Június 8-án (vasárnap) Vastag Csaba zenés vacsora estjére invitálják a nagyérdeműt!

Zavarba jött a csóktól Vastag Csaba!

Korábban Kisóval hozták össze az X-Faktor első szériájának győztesét! Most viszont egy másik lány csókja miatt került újra a középpontba az énekes!

Díjleső 2014: BRAVO OTTO – Ki lesz az Év férfi előadója?

Április elején kihirdették a BRAVO OTTO hivatalos jelöltjeit. A közönség 25 magyar, és 25 külföldi előadóra szavazhat, valamint egy magyar hírességnek megvoksolhatja a BRAVO IDOL arany indiánját is.

Vastag Csabi mentor lesz az X-Faktorban?

Nem kér az ősszel induló tehetségkutató műsorból sem Caramel, sem Ákos.