2020. február 23.
Keresés

Zséda és Vastag Csaba jól állnak egymásnak

A két énekes most egy duett kedvéért állt össze. A 2010-es X-Faktor győztesét mindig is gyönyörű nők vették körül, nincs ez másképp most sem. Zséda és Csaba találkozása talán mesebelinek is mondható, hiszen az első pillanattól kezdve megvolt a szakmai és az emberi összhang is közöttük.

Vastag Csaba gyerekkori álma valóra vált

Az énekesnek az idei nyár pihenés helyett a feszített munkáról szól, ugyanis megkapta a Grease című musical főszerepét. Próbáról próbára jár, de mindeközben új lemezének munkálatai is gőzerővel folynak. A csütörtöki Sláger Híradóban Csaba többek között azt is elárulja, hogy mit jelent számára álmai szerepe.

Vastag Csaba az év legstílusosabb férfija

Második alkalommal díjazta a Playboy az év meghatározó személyiségeit a Man of the Year gálán. A harminc jelöltre összesen több mint 47.000 szavazat érkezett, amelyek alapján Vastag Csaba, Felcser Máté, Dr. Kemény Dénes, Buda Márton és Nagy Ervin is díjat vehetett át. A múzsa kategória különdíját Dobó Kata kapta meg.

Vastag Csaba: "Amikor kell romantikus vagyok, és persze figyelek a külsőmre"

Mi kell a nőnek és hogyan lesz valaki álompasi? Baronits Gábor, Vastag Csaba és Nagy Zsolt rajongók ezreinek szívét dobogtatja meg nap mint nap, és bár mindegyikük talpig férfi, mégis teljesen különböző taktikákkal közelítenek kiszemeltjeikhez. A Playboy Man of the Year jóképű jelöltjei most őszintén vallottak a szebbik nem képviselőiről és hódítási szokásaikról.

Ők a Playboy Man of the Year jelöltei 2015-ben

Második alkalommal keresi az erősebbik nem legmeghatározóbb alakjait a nyuszis magazin. A Playboy Man of the Year-en ezúttal a stílusos férfiak, frontemberek, médiaszemélyiségek, színészek és ikonok mellett, a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák majd a gálán. Amíg korábban csupán az erősebbik nem vihetett haza elismerést, addig 2015-ben létrejött a Múzsa kategória is, ahol öt inspiráló hölgy verseng.

Vastag Csaba újra a Barátok Közt-ben!

Amikor megjelent 2010-es X-Faktor versenyében, Vastag Csaba arca már sokaknak ismerős volt. Hiszen az énekes korábban feltűnt olyan műsorokban, mint a Popdaráló, vagy éppen az RTL Klub saját sorozata, a Barátok Közt.

Ezeket a dalokat pörgettük legtöbbet 2014-ben!

Akárcsak a divat, a zene is képes arra, hogy folyamatosan megújuljon, és fejlődjön. Egy izgalmas dal gyógyító hatással van fájó lelkünkre, jó kedvünket pedig bármikor képes még tovább fokozni. Idén is kaptunk mindenfélét a magyar zenei élet képviselőitől. Összeállításunkban most a 2014-es esztendőben legtöbbször pörgetett számokat szedtük össze Nektek.

Így kezdődött az X-Faktor győztesek karrierje

2010-ben indult el az RTL Klub legújabb zenei tehetségkutató műsora, amelyben új tehetségekkel, versenyzőket segítő mentorokkal, és remek produkciókkal találkozhattunk. A show-t vezette már Ördög Nóra, Lilu, Sebestyén Balázs és Istenes Bence is. Mentorként pedig más arcát mutatta meg nekünk Geszti Péter, Nagy Feró, Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Szikora Róbert, Alföldi Róbert, Tóth Gabi, és Little G.

Így üzentek nekünk a sztárok karácsonykor

Akadnak olyan témák, események, amelyek időről-időre felszántják a különböző közösségi portálokat. Pontosan ilyen a karácsony is, amikor nem csak a közeli ismerőseink, de kedvenc sztárjaink fotói is mosolyt csalnak arcunkra.

Megszállott őrültek zaklatják Vastag Csabát

Ha valaki, hát Vastag Csaba tudhatja, hogy a rajongókkal való közeli kapcsolat egyszerre áldás és teher. Az énekes tábora igen aktív, ami mind a különböző szavazások, mind a koncertek során is rendre kiderül.

Sztárparádéval ünnepli születésnapját az Abrakazabra!

Az Abrakazabra idén ünnepli 15. születésnapját, amelyet egy rendhagyó bulival tesznek emlékezetessé a tagok. A háttérzenekarként hamar nagy népszerűségre szert tevő csapat mindig hatalmas parti-hangulatot varázsol a közönség soraiban, ám a különleges szülinapi koncerten a megszokottnál is nívósabb fellépőkkel állnak színpadra a debreceni Főnix Csarnokban!

Halloween vs. Mindenszentek a sztárok körében

Mindenszentek, avagy az üdvözült lelkek emléknapját elsősorban a katolikus keresztény világ tartja, mégpedig november elsején. Azonban kis hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ezt megelőző Halloween, amikor október 31.-én éjszaka mindenféle mókás, ijesztő maszkokban, jelmezekben partiznak az emberek.

Vastag Csaba koncert DVD-t jelentet meg novemberben!

Az idei karácsonyra kiváló ajándék lehet Vastag Csaba első élőzenekaros lemezbemutatójának DVD-je azoknak, akik imádják az énekest.

Vastag Csaba életet ment

Vastag Csabi nem csak énekel, de életeket is ment. Ezt be is bizonyítja majd a Szívünk Napja rendezvényen is.

Bennük megvolt az X-Faktor! Még mindig csúcson vannak!

Ma este útjára indul az X-Faktor ötödik szériája, ahol Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Little G Weevil zsűrizik majd a jelentkezőket. Az első válogatás összefoglalója fél 8-kor startol az RTL Klub képernyőjén.