2018. május 27.
Keresés

Hasznos trükkök és spórolási tippek lakáskereséshez

Az ingatlanpiaci boom nem csupán árban, de keresési lehetőségekben is erősödik. Ha vásárolnánk, ha bérelnénk, ma már percek alatt találhatunk potenciális lakást az interneten. Sőt, akár lakótársat is bele. Napjainkra olyan extra szűrési lehetőségek társulnak a kereséshez, hogy szinte már az alapján is indulhatna a szerződéskötés. Ennél azonban legyünk körültekintőbbek!

Így telik egy napja Pokorny Liának

Pokorny Lia, aki nem csak sikeres színésznő, hanem gondoskodó édesanya is, rengeteg teendőt kell belezsúfolnia a nap 24 órájába. Lia betekintést engedett mindennapjaiba: hat órakor cseng az ébresztőóra, irány az iskola, pilates edzés, a próba, majd bevásárlás, este pedig előadással zárja napját.

Honnan tudjuk, hogy kamu egy termék vagy hirdetés?

Rengeteg olyan hirdetéssel találkozhatunk a világhálón, ahol nem tudjuk eldönteni, hogy mennyi valóság alapja van. Átverés vagy valóban megéri megvenni azt a hajnövesztő szérumot?

Hogyan lehetsz mindig trendi? Lilu segít!

Lilut amióta ismerjük, egyedi ruhákban, extravagáns kiegészítőkkel és kivétel nélkül mindig gyönyörűnek látjuk a képernyőn. De hogy csinálja ezt? Kiderítettük.