2019. február 18.
Keresés

Íme a legszebb fotók magyar modelljeinktől 2014-ben

Akadnak magyar modellek, akiknek népszerűsége észrevétlenül lépték át hazánk határait. A szépségek idén is dögösebbnél dögösebb sorozatokat készítettek a divat kedvelőinek. Összeállításunkban most a 2014-es esztendő legszebb fotóit láthatjátok.

A Vogue magazin odáig van a magyar modellért

Vanessa Axente néz vissza ránk a Vogue magazin spanyol kiadásának borítójáról. A gyönyörű magyar lány világos háttér előtt pózol fekete ruhákban.

Fekete angyal, nagyvárosi divatguru és kivillanó keblek az őszi divatkampányokban

Tény és való, hogy nem az ősz a legkedveltebb évszakunk, azonban azt is el kell ismernünk, hogy ebben a szelesebb időszakban is születnek izgalmas fotósorozatok. Legnépszerűbb magyar modelljeink pedig a hűvösebb napokon is képesek egy kis melegséget lopni szívünkbe! Íme az októberi divatanyagok, amelyekre igazán büszkék lehetünk.

Horror, erotika és világmárkák! Íme a hónap divatanyagai!

Nem véletlenül mondják szerte a világban, hogy a magyar nők a legszebbek! Hiszen gyönyörűbbnél gyönyörűbb modelljeink vannak, akik munkáikkal újra és újra nem csak a divatszakma nagyjait és kritikusait, de a férfiakat is meghódítják. Összeállításunkban most az elmúlt hetek legcsodálatosabb fotósorozatait szedtük össze!

Magyar lányok a párizsi kifutók sztárjai

A divatvilág egyik legnagyobb eseménye nem más, mint a divathét. Párizsban éppen a napokban mutatják be legújabb szettjeiket a legnagyobb márkák, akik showjaik során büszkeségeinket is felvonultatják.