2020. február 29.
Keresés

10 ok, amiért Madridot télen is látni kell

Ki mondta, hogy Madridot csak a melegebb hónapokban érdemes célba venni? A spanyol főváros egész évben tökéletes helyszín a kikapcsolódásra: pazar módon elegyíti történelem és természet szépségeit, nem beszélve a különleges gasztronómiáról.

Iszak Eszti már 17 évesen körbeutazta a világot!

Iszak Eszti már 17 éves kora óta dolgozik a divat- és szépségiparban. A fashion magazinok oldalairól a képernyőre átigazoló szépség elárulta, miért vágott bele tiniként a modell szakmába és mi motiválta, hogy a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny trénereként is kipróbálja magát.

Csillagok közé repítette kedvesét Varga Győző

Rendhagyó randival lepte meg feleségét az Irigy Hónaljmirigy sztárja! A közelgő Valentin nap alkalmából Győző egy nem mindennapi vacsorával készült – kibérelte a Planetáriumot, és ezzel egyenesen a csillagos égbolt alá vitte kedvesét, akivel édes kettesben nosztalgiáztak életük legromantikusabb pillanatairól.

Annyi Kapócs Zsóka világ körüli útjának

Kapócs Zsóka egy megosztó személyiség a hazai sztárok körében. A több hete címlapon szereplő hölgyről mostanában inkább utazásai kapcsán cikkeznek, mint gyorsan jött válásáról. A színésznő éppen világ körüli útja közepén van, de úgy tűnik most nem utazhat tovább pár napig, mert ágynak döntötte egy betegség.

Motoros keménylegény lett az Irigy Hónaljmirigy tagjaiból

Aktív pihenéssel készültek fel az év végi hajtásra az Irigy Hónaljmirigy tagjai. Szükségük is van a feltöltődésre, hiszen idén három vidéki nagyvárosban is tartanak év végi koncertet.

Nagy utazás Dés László születésnapi koncertje az Arénában

Az Arénában megrendezésre kerülő Nagy utazás című koncert egyfajta összegzése a zeneszerző és előadóművész pályájának. Mivel Dés munkássága elég szerteágazó, sok műfajú, ezért ezen a nagyszabású koncerten a magyar zenei és színházi élet legkülönbözőbb területein alkotó és sikereket elért művészei vesznek részt

Iszak Eszti Olaszországba utazott szerelméhez

A VIVA TV csinos műsorvezetője nem sejtette, mi lesz az úti cél, azért vett ki szabadságot, hogy kiutazhasson zenész kedveséhez Rómába. Romantikus nyaralással lepte meg Dobrády Ákos Iszak Esztit. A szerelmesek egy hetet töltöttek a kristálytiszta tengeréről és smaragdzöld lagúnáiról híres Szardínia szigetén.