2020. június 1.
Keresés

RetroStars 2014: A Balaton Legnagyobb Retro Fesztiválja!

Magyarország legnagyobb Retro Fesztiválja idén nyáron is megrendezésre kerül! Ezúttal a balatonfüredi Sun Cityben tombolhatsz egy nagyot és utazhatsz vissza a múlt nagy slágereihez! A Retro Fesztiválon idén olyan előadókkal bulizhatsz, mint a Desperado, a Kerozin, a V-tech, a Groovehouse, vagy éppen a Fresh! Másnap munkaszünet, így bizony nincs ok a kifogásra! Vízpart és jó zene! Irány Balatonfüred!

David Beckham, a stílus istene – Street Style 5.

A már visszavonult labdarúgó korábban olyan csapatokban kergette a labdát, mint a Manchester United, a Real Madrid, vagy éppen az AC Milan. Hírneve azonban nagyon hamar túlnőtte a stadionok füves pályáit.

Két klippel lepte meg közönségét Pély Barna - Exkluzív interjú

A legutóbbi United ballada 10 évvel ezelőtt hódította meg a slágerlistákat, most pedig ismét egy lassú nóta, a Veled Vagyok egyedül videoklipjével rukkoltak elő Pély Barnáék. Barna ráadásul a B the First formációjával is kijött egy szöveges videóval.

XV. Kevi Juhászfesztivál

A Kevi Juhászfesztivál Túrkeve város legnagyobb, legjelentősebb országos, sőt nemzetközileg is ismert turisztikai rendezvénye. 15 éves múltra tekint vissza. Rendelkezik az Észak- alföldi Régió Ajánlásával turisztikai elismeréssel, valamint a Jász- Nagykun- Szolnok megye Turisztikai védjegye elismerő címmel.

David Beckham DJ-nek készül

Az egykori focista , David Beckham bejelentette, hogy eddig ugyan csak hobbiként állt a keverő pult mögé, mostantól azonban komolyabban, karrier szinten gondolkozik a mixelésben. Sőt, már ki is adta első önálló mixét.

Titokban összeházasodott Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna és Galambos Dorina tíz év után örök hűséget fogadott egymásnak.