2019. április 18.
Keresés

Egykori Való Világos rendezte Cozombolis legújabb videoklipjét

Cozombolis Leonidász Péter a minap rukkolt elő legfrissebb szerzeményével, amely a Legyen most tánc címet kapta. A dalhoz klipet is forgatott a görög származású énekes és a videó napok alatt nagy népszerűségre tett szert.

Őrülten szexi Antal Timi első klipje! – interjú az énekesnővel

Ne várj címmel végre megjelent az egykori X-Faktoros tehetség első videója. A vörös énekesnő bomba formában, az eddigiektől kicsit vadócabb külsővel tombol a klipben. Hol van már az egykori szende kislány, aki a tehetségkutató színpadán kissé félénken mutatta meg a zsűrinek mit is tud!

Új dallal és klippel hódít Bogi!

A mindössze 17 éves énekesnő nemrég vehette át legújabb elismerését, amiért ő lett a VIVA tévé slágerlistájának első helyezettje. Ezzel olyan világsztárokat előzött be, mint Katy Perry és Pharell Williams.

Kállay-Saunders András is elismeri tehetségét! - Interjú Godee-val

Adott egy iszonyatosan fiatal, ám annál is tehetségesebb srác, akinek hangjára még Kállay-Saunders András is felkapta fejét. Most pedig, hogy Godee kijött első saját számával, az idei Eurovíziós Dalfesztivál ötödik helyezettje elhatározta, hogy a maga módján, de segíti a kis rappert.

Focirajongóknak írt dalt a Honeybeast

A Dal című műsorban is bizonyító Honeybeast nem unatkozik. Amellett, hogy fellépéseikkel folyamatosan járják az országot, nemrég kijöttek legújabb videoklipjükkel is.

Szép lányok jelentkezését várja az autótolvaj Gyurcsík Tibi – Interjú az énekessel

Három országban forog Gyurcsík Tibor legújabb klipje. A sármos énekes nemzetközi videójában láthatunk majd egy piros autócsodát, szép lányokat, Nagy Ferót és persze sok-sok bulit. A magyar, valamint a szlovák X-Faktor tehetségét legújabb videoklipje kapcsán faggattuk.

Több év után itt az új Fresh sláger! - Interjú

Talán kevesen tudják, hogy a Fresh együttes sosem szűnt meg létezni, hiszen Viki és Andi folyamatosan járták az országot fellépéseikkel. A lánybanda csupán nem szerepelt annyit a médiában, mint korábban és új dallal sem jöttek elő.

Megjelent Janicsák Veca eddigi legjobb klipje

Előrukkolt legújabb videójával Janicsák Veca! Az egykori tehetségkutatós énekesnő a Könnyek az esőben című számához forgatott kisfilmet.

Tolvai Reni beenged a kulisszák mögé

Tolvai Renit nemcsak fantasztikus hangjáról, hanem extrém ruháiról is ismerhetik az emberek. Most bepillantást enged a kulisszák mögé és megmutatja milyen is ő színpadra lépés előtt miközben készülődik. Új dalához, melynek címe Backstage (Behind the scenes) fotókat készítettek, melyeken eddig szokatlan őszinteséggel tárulkozik ki!

"Minden úgy történt, ahogy megálmodtam." - interjú Kállay-Saunders Andrással

Elkészült az egykori Megasztáros legújabb, nemzetközi színvonalú slágerének videoklipje. A Juliet videó pont olyan különleges lett, mint maga a dal. A klipről az Eurovíziós Dalfesztiválon ötödik helyezést elért tehetség mesélt nekünk.

Pucéran forgat klipet Paris Hilton

A világhírű botrányhőst sosem konzervatív, visszafogott megjelenéséért szerették a pasik. A bombaformában lévő szőkeség ismét klipet forgat, és túl sok ruha ezúttal sem fogja takarni "idomait".