2019. január 21.
Keresés

Odáig vagyunk Ed Sheeran új klipjéért!

A többszörös Grammy-díj nyertes brit tehetség legújabb klipjét Emil Nava készítette, akivel nem először dolgoztak együtt. A New Yorkban játszódó videó a nyolcszoros platina és ötszörös arany minősítésű „Happier” című dalához készült, főszereplője az énekes báb dublőre, akit a „Sing”-ben láthattunk először.

Itt a Wellhello új dala és klipje: Zuhanj belém!

Mielőtt a Wellhello két hónapos szünetre vonul el, itt a zenekar idei utolsó megmozdulása a Zuhanj belém című dal és klip.

Király Viktor ódája a budapesti lányoknak

Király Viktor ma megjelent dalát egy új szerelem ihlette – a „Budapest Girl”-höz debütált videóklipben az énekes barátnője is feltűnik, és együtt mutatják be a budapesti fiatalok életét.

A nyár slágere!! Király Viktor feat Majka & Curtis

Majka & Curtishez csatlakozott Király Viktor és megírták az év slágerét.

Ki menti meg ByeAlex kétségbeesett fekete lelkét?

A Dal-győztes, Eurovíziót is megjárt előadó a „Kedvesem” óta több dallal is jelentkezett, mint pl. a „Hé Budapest”, ami a neonban pompázó, fővárosi lányokhoz zengett, lista vezető óda volt. Ám most egy jóval feszültebb és erőteljesebb hangnemre váltott legújabb dalával, a „Feketé”-vel.

Betűzni tanít minket az Animal Cannibals

A nemrég jubiláló emberevők újra támadásba lendülnek. Hiába az óriási szembeszél, a tehetségkutató tévés cunamik, a dalverseny hurrikánok, a fesztivál headliner ciklonok, az AC derekasan helyt áll a szélsőséges időjárási viszonyok közepette is.

Muri Enikő pucérkodik legújabb klipjében

Muri Enikő hosszas hallgatás után, végre új dallal örvendeztette meg rajongóit, amelyhez egy igen pikáns klip készült. Az énekesnő tök meztelenül énekel az egyéjszakás kalandokról.

Tagadja a vádakat a Maroon 5

Nemrég jött ki legfrissebb klipjével a Maroon 5. A banda videója nem aratott osztatlan sikert, ugyanis sokan túlságosan megrendezettnek tartják.

Új dal és látványos videóklip a Brains-től

Eddigi leglátványosabb klipjét forgatta le új, Take You High című dalához a Brains az osztrák Alpokban. A szám a zenekar idei nagylemezének előhírnöke.

Children of Distance: "A Búcsúlevél 2. még az Emlékezz rám 2-t is megdöntötte"

Vasárnap jelent meg a Children of Distance legújabb száma, a Búcsúlevél 2. A nóta alig 3 nap alatt elérte a közel 84.000 megtekintést, amely még a COD történetében is rekordnak számít.

Remeték lettek a rocksztárok

Természetesen cseppet sem kell komolyan venni a We Are Rockstars srácait, hiszen csupán egy klip kedvéért dobták félre a „szex, drog, rock’n’roll” életérzést. Az Ő vagy én című
dal 90-es éveket megidéző videójához egészen a Bükkig meneteltek a banda tagjai.

A véget nem érő szerelmekről mesél Zséda

Egy tőle szokatlan nótával rukkolt elő Zséda. A Hány percet élsz egy akusztikus gitárjátékot előtérbe helyező dal, amelyet egyszerre sorolhatunk a pop, a dance, és a country kategóriákba egyaránt. A szöveg pedig a románcok, véget nem érő szerelmek hangulatát idézi meg.

Önazonos dallal lepte meg rajongóit a Sugarloaf

Ismét egy odamondós nótával rukkolt elő a Sugarloaf. A banda új számában könnyedén ráismerhetünk a csapat énekesnőjére, Nkuya Soniára, hiszen a szöveg egy-egy sora az egzotikus szépség jelenlegi helyzetére mutat rá.

Itt az új Irigy Hónaljmirigy klip! Varga Viktor a középpontban!

Mindenkit elküld az Édes Életbe az Irigy Hónalmirigy! A zenekar Varga Viktor Lehet zöld az ég című dalát parodizálja, a hozzá kapcsolódó klipben pedig megjelennek az Édes Élet jól ismert karakterei: Berki Krisztián, Kelemen Anna, Tracy, LL Junior, Mc Zsolti és Gáspár Győző is.

Három nemzet X-Faktorosai egy klipben

Gyurcsík Tibi dupla trióban nyomja. Hol a Vegas Men csapatát erősíti, hol pedig Hangover Project klipjében mutatja meg, hogy mitől döglik a légy.