2020. július 10.
Keresés

Megjelent Koncz Zsuzsa dupla válogatásalbuma

Egy előadóművész számára azok a dalok a legkedvesebbek, melyeket a közönség újra meg újra örömmel hallgat. Ezek a dalok azok, melyeket minden Koncz Zsuzsa koncerten „kötelező” elénekelni, mert ismét hallani akarjuk! Koncz Zsuzsa „Így volt szép” címmel ezeket a számára és számunkra is legkedvesebb dalokat válogatta össze énekesi pályájának kezdetétől napjainkig.

Lányával közös albumot készített Ákos

Négy év után új stúdiólemezzel jelentkezik Ákos. Az album 2019. október 2-án, azaz ma jelent meg IDŐSZIGET címmel, gazdag képanyaggal, 32 oldalas füzettel CD-n, emellett pedig természetesen elérhető a digitális zenei felületeken is.

Érkezik az új James Blunt album

A „The Afterlove” pénteken kerül a polcokra és a brit énekes negyedik nagylemeze lesz. A korongról már elérhetőek a „Love Me Better” és „Bartender” című dalok, amelyek egy pimaszabb, beszólósabb anyagot ígérnek a rajongóknak.

A punk-pop üdvöskéjének új albuma megjelent

A brit énekesnő új albuma ma jelent meg „Sucker” címmel, melyről valószínűleg tekintélyes mennyiséget hallhatunk majd a Balaton Soundon július 12-én!

Danger Mouse lesz a Red Hot Chili Peppers új albumának producere

Nemrég felröppent a hír, hogy új RHCP lemez készül, sőt az is rögtön kiderült, hogy a fantasztikus producer, Danger Mouse is betársul a projektbe. Amit tudni lehet tizenegyedikként érkező stúdióalbumról:

Beyoncéval pizsamapartizott az Irigy Hónaljmirigy

A mirigyesek megint megőrültek: ezúttal egy karácsonyi pizsamapartival örvendeztetik meg rajongóikat. A nyolc kan kicsit újragondolta Beyonce 7/11 című dalához készült klipjét, az eredmény pedig önmagáért beszél!

Beyoncé több milliót keres percenként

Bár Beyoncé férje, Jay Z sem keres rosszul, az amerikai díva a gázsit illetően igencsak túlszárnyalja párját. De nem csak őt, hanem a korábbi csúcstartó Mariah Carey-t is, hiszen a nemrég „új” korongot piacra dobó Grammy-díjas énekesnő hihetetlen összegeket keres!

Jégre merészkedtek a Mirigyek!

Forralt bor, meleg tea, jeges feladatok és sok-sok őrültség. A Jégteraszon ünnepelte az Irigy Hónaljmirigy legújabb albumának megjelenését, ahol a csapat tagjai különböző vicces játékokban mérték össze tudásukat.

Jason Derulio tetoválásái deluxe kiadásban

Megjelent Jason Derulio harmadik, Tattoos című stúdióalbumának különleges, bónusz felvételekkel kiegészített deluxe változata, amelyen olyan előadók működnek közre, mint például a rapperek királya Snoop Dogg, Tyga és Kid Ink.

A Coldplay sikere töretlen!

A zenei élet egyik legnépszerűbb csapata Ghost Stories című új stúdióalbuma tovább erősíti a brit zenekar elsöprő világsikerét. Nemrégiben bejelentették, hogy újabb dalokkal kápráztatnak el bennünket.

Szólóban folytatja Szolnoki Péter!

A Bon-Bon együttesből ismert előadó kívül belül átalakult, sportol, egészségesen él. A szóló karrierjét építgető énekes a tudatos megújulás mellett egy önálló albumot is kiad. De vajon mit tartogat még a tarsolyában?

Mariah Carey meglepetése Valentin napra

Mariah Carey egy új romantikus számmal lepte meg rajongóit a szerelmesek világnapjára.

Kylie Minogue visszatért

Az énekesnő új dalával szeretné felvirágoztatni a popzenét! A csodálatos, multi Grammy-díjas énekesnő "Into the Blue"-ja az a fajta instant popklasszikus, ami hallgatásról-hallgatásra válik egyre jobbá, aminek hála könnyen az idei év No. 1 slágere lehet.

Égből pottyant Beyoncé album

Beyoncé meglepetés szerűen adta ki ma reggel legújabb albumát, ami egyszerűen csak a Beyoncé címet viseli. Az énekesnő nem jelentette be az érkező albumot, mindenkit váratlanul ért az égből pottyant lemez.

Exkluzív: Lady Gaga új albuma először a Class FM-en debütál

A Class FM világraszóló premierre készül! Lady Gaga legújabb albumát hazánkban a piacvezető rádión hallhatják először a rajongók. A pop extravagáns királynőjének új dalai vasárnap este megérkezik Magyarországra. Gaga harmadik albuma az ARTPOP címetkapta.