2018. július 18.
Keresés

Újra szingli Tóth Gabi

Véget ért Tóth Gabi és Trap kapitány, azaz Molnár Tibor kapcsolata - írja a 24.hu. Úgy tudják, az énekesnő a Passió próbái alatt szakított a fiatalemberrel.

Tóth Gabi: "A vagány, fiús, laza stílust részesítem előnyben"

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. A Madách tér vörös szőnyegén megrendezett rendhagyó divatbemutatón ezúttal Boggie, Odett, Haumann Máté, Trokán Nóra, Csobot Adél, Tóth Gabi, Danics Dóra, Orosz Barbara, D. Tóth Kriszta és Lakatos Márk mutatták meg két keréken gurulva legstílusosabb bringás szettjüket. A sztárok után a legtrendibb civil versenyzők vonultak fel, akiket többek között Buda Marci és a USE divattervezői zsűriztek az InStyle magazin és a CycleChic rendezvényén.

Tóth Gabi: "Érdemes az élet minden percét kiélvezni"

Budapest népszerű találkozóhelye, a KIOSK a tematikus partik megszállottja, ezúttal a 60-as, 70-es évek ikonikus korszakát idézte fel. Hippi-bőrbe bújt a főváros! A szülinapi mulatság már délután kezdetét vette, ahová több híresség is ellátogatott. Tóth Gabi imádja ezt a stílust és szívesen visszahozná.

Story Gála 2015 - Bombasztikus buli volt! (Képek)

16 alkalommal rendezték meg szombat este a hazai sztárvilág nívósnak számító eseményét, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálát. Idén több újdonság frissítette a díj repertoárját, például idén először a közönség kedvenc produkciói és médiaszemélyiségei mellett az év sportolójára is lehetett szavazni. Illetve új hagyomány veszi kezdetét: 2015-től a díjazottak valóban csillagot kapnak, amelyet a belváros egyik sétálóutcájában helyeznek majd el.

Így üzentek nekünk a sztárok karácsonykor

Akadnak olyan témák, események, amelyek időről-időre felszántják a különböző közösségi portálokat. Pontosan ilyen a karácsony is, amikor nem csak a közeli ismerőseink, de kedvenc sztárjaink fotói is mosolyt csalnak arcunkra.

Tóth Vera hadat üzent a bulvárújságnak

Tóth Vera indul a 2015-ös Eurovíziós Dalversenyen, így a szerda esti Orfeumos koncerten volt oka ünnepelni. A családias hangulatú fellépésen a kisebbik Tóth lány, Gabi arra biztatta a rajongókat, hogy szavazzanak Verára a már említett versenyen.

Sister Act decemberben is az Orfeumban

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére.
A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.

Sister Act novemberben is az Orfeumban

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére.
A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.

Sztárparádéval ünnepli születésnapját az Abrakazabra!

Az Abrakazabra idén ünnepli 15. születésnapját, amelyet egy rendhagyó bulival tesznek emlékezetessé a tagok. A háttérzenekarként hamar nagy népszerűségre szert tevő csapat mindig hatalmas parti-hangulatot varázsol a közönség soraiban, ám a különleges szülinapi koncerten a megszokottnál is nívósabb fellépőkkel állnak színpadra a debreceni Főnix Csarnokban!

Megvannak a 2014-es X-Faktor döntősei

Nem volt könnyű dolguk a mentoroknak, de végül összeállt a 12 biztos továbbjutó névsora az idei X-Faktorban. Idegszálak és hangszálak edződtek meg rendesen.

Megnyílt a 2. Kürtőskalács Fesztivál

Újra eljött az édesszájúak fesztiváljának ideje, ugyanis október 10-én, pénteken immáron második alkalommal nyíltak meg a kalácssütő standok 2. Kürtőskalács Fesztiválon. Különleges kalácsokból, koncertekből és színes programokból most sem lesz hiány, sőt a tavalyi évhez hasonlóan egy újdonságot is lelepleznek a „Vitézek”. Hogy hol? Egy mesebeli helyszínen.

Sister Act októberben is az Orfeum-ban

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére. A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.

Tóth Gabi: "Eddig is szingli voltam!"

Néhány héttel korábban a bulvár lapok felturbózták Tóth Gabi és Istenes Bence kapcsolatát, ami az ő bevallásuk szerint csupán baráti. Az újságok szerint az X-Faktor egyetlen női mentora és műsorvezetője szexre alapozta viszonyát. A fiatalok gyakran kapcsoltak ki együtt, és úgy tűnt: a köztük lévő kapcsolat igencsak közeli.

Sister Act – Tóth Gabi & Tóth Vera közös koncertje az Orfeumban

Gabi & Vera közös koncertje! A fekete muzsika legnagyobb világslágerei a 70-es, 80-as, 90-es évekből, valamint napjaink legismertebb soul-, r&b-, funky- és rapdalai. Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére. A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.

2. Kürtőskalács Fesztivál!

A Vitéz Kürtős filozófiája: Megédesíteni az életet ízzel, élménnyel. Összehozni az embereket és értéket közvetíteni a hagyományok kreatív újragondolásával. Idén másodszor kerül megrendezésre a Kürtőskalács Fesztivál!