2020. július 10.
Keresés

Különleges ételek a karácsonyi menüben

A töltött káposzta, a halászlé és a mákos bejgli majdnem olyan elmaradhatatlan eleme az ünnepnek, mint a fenyőfa, a gyertyák és az utolsó pillanatba csomagolt ajándékok. Egy kis turpisság azonban ilyenkor is belefér. Íme néhány különleges recept a MOM Park éttermeinek séfjeitől, amelyekkel garantáltan megleped majd a karácsonyi asztal köré gyűlt családot.

Vicces! Így csinált hülyét a sztárokból Majka

A TV2 vendégváró showjában, a Hal a tortán-ban ezen a héten a Sztárban sztár 2. szériájának zsűritagjai (Majka, Liptai Claudia, Bereczki Zoltán, Hajós András), valamint műsorvezetője (Till Attila) engednek bepillantást konyhai tudományukba.

Elárulta legnagyobb félelmét Liptai Claudia

A Hal a tortán e-heti adásában a Sztárban sztár 2. szériájának szereplői látják vendégül egymást. A szórakoztató műsor által nem csak a sztárok konyhai tudását ismerhetjük meg, de időnként egy-egy titokra is fény derül.

Káposztatortával ünnepelt Szinetár Dóra

Nincs születésnap torta nélkül - vallja Szinetár Dóra és Kamarás Iván, ezért előfordult olyan is, hogy kenyér és káposztatortával ünnepeltek a nagy napon. Mindkét sztár decemberben született, arra is volt példa, hogy közösen buliztak az évforduló apropóján.

Mától újra Hal a tortán!

Ma este visszatér a képernyőre a Hal a tortán! A héten a Sztárban sztár népszerű előadói engedik be az otthonukba társaikat, és persze a nézőket is.

Újra a konyhában kavarnak a sztárok

A TV2 ismét képernyőre tűzi Hal a tortán! című főzőműsorát. 5 nap, 5 konyha, 5 vacsora, és 5 sztár várja a nézőket a televízió elé hétköznap esténként.

Óriás tortával lepte meg a gyerekeket a sztárpár

Egy hatalmas, 250 kilós tortát mutatott be a Laktív Plusz. A hatalmas édesség nem csak nagyon finom volt, hanem még egészségesebb is átlagos társainál, hiszen az átlagosnál jóval több C-vitamint tartalmazott. Nem kisebb sztár vágta fel a gyerekeknek a tortát, mint Benedek Tibor és felesége Epres Panni.

Megajándékozza nézőit a születésnapos SuperTV2

November 2-án egy éves születésnapját ünnepli a SuperTV2. A TV2-csoport legfiatalabb csatornája ezen a napon különleges műsorfolyammal kedveskedik a nézőknek.

Havas szerint komoly gondjai vannak ByeAlex-nek

A Hal a tortán című műsor mai adásában alaposan kivesézik az énekes életét a vacsoravendégek. A csendes fiút családi hátteréről is kifaggatják a műsorban.

Fél millióért esznek a Hal a tortán szereplői

Állati jó dolguk van a TV2 sztárjainak. Királyi vacsorában vehetnek részt a a Hal a tortán szereplői.

Nem lesz The Voice a TV2-n, Győzike viszont igen!

Nagyszabású sajtótájékoztatón mutatta be őszi műsorstruktúráját a TV2-csoport. Számos új produkcióval, változatos, színvonalas műsorokkal indul ősszel a TV2.

Kovács Lázárnak bejön Demcsák Zsuzsa feneke!

A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban találkozott Lázár és Zsuzsa.

Tiszteletlenül bánik bájos feleségével Bárdosi Sándor?

A SuperTV2 főzőműsorában több volt a káromkodás, mint a nem csúnya szó.