2019. április 18.
Keresés

Kapócs Zsóka: „Minden gondolatom egy olyan ember körül forog, akit nem is ismerek”

Csupán néhány hónap és Kapócs Zsóka édesanya lesz. Már most rendkívül erős anyai érzései vannak, minden gondolata kisfia körül forog, még munkával is nehéz visszarángatni a valóságba. Teljesen felkészült a pici érkezésére, kivasalt mindent, kész a babaszoba is és már a bőröndje is be van pakolva, amivel a kórházba megy majd, ha eljön az idő.

Dobó Ági bármelyik percben szülhet

Fokozódik az izgatottság Dobó Ágiéknál: a csinos modell második várandóssága legvégén jár. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy most már bármelyik nap készen állnak az új családtag megérkezésére. A babakelengye várja új gazdáját, és a szülésre összeállított csomag is mindenhova „elkíséri” a kismamát.

Hargitai Bea anyák napi ajándéka

Várandóssága utolsó fázisába lépett az egykori modell, Hargitai Bea, aki anyák napja alkalmából szülést segítő gél - csomaggal ajándékozta meg a SOTE szülészeti osztályát. Bea teljesen elámult a néhány órás csöppségek láttán, szinte a könnye is kicsordult a meghatottságtól.

Már biztos! Második gyermekét várja Shakira

Shakira és Gerard Piqué 2010 óta alkot egy párt, hiszen ekkor ismerkedtek meg a Futball Világbajnokság keretein belül. A szerelmesek első gyermeke másfél éve ezelőtt született meg, most pedig úton van a második csöppség.

Christina Aguilera ismét megmutatta testét

Christina Aguilera soha nem tartozott a visszafogott hírességek közé, éppen ezért nem is lepődünk meg, hogy az áldott állapotban levő énekesnő ismét megmutatta bájait.

Megint babát vár Katalin hercegnő?

Bár György herceg még épphogy csak totyog, úgy tűnik, máris úton van a kistestvér. A királyi család egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem hajlandó a híreket.

Luxuskörülmények között fog szülni Ördög Nóri

A nemrég TV2-höz szerződött műsorvezető második gyermekét hordja szíve alatt, akit igazi fényűzésben hozhat majd világra hamarosan.

Villám esküvőre készül a csinos műsorvezető

Mádai Vivien úgy érzi megtalálta az igazit, fogorvos párja mellett. Hamarosan érkezik első közös gyermekük: Zalán. De előtte még összeházasodnak.

Ördög Nóri szexi kismamaként pózol

Kijelenthetjük, hogy Ördög Nóri élete legboldogabb időszakát éli meg, hiszen hamarosan világra hozza második gyermekét, éppen ezért férje, Nánási Pál kamerái elé állt ismét, hogy rögzítsék a nagy nap előtti pillanatokat.

Mádai Vivi terhesen jógázik

Szeptemberben érkezik Mádai Vivi első gyermeke. Az M1 gyönyörű műsorvezetője, akit párja decemberben jegyzett el, kisfiút hord szíve alatt.

Nagyon bizarr Christina Aguilera terhességi kívánsága

A várandós kismamák általában roppant kívánósak. A legnépszerűbb óhajok között olyanok szerepelnek, mint a csemegeuborka, valamint a fagyi.

Második gyermekét várja a vadóc énekesnő!

Pink sok-sok éve már, hogy kijelentette: ha eljön az ideje, ő bizony öt gyermeket szeretne. Azonban az énekesnő vágya, hogy édesanya lehessen, nehezen vált valóra.

Kisfiút vár a gyönyörű műsorvezető!

Mádai Vivient olyan műsorokban láthattuk tündökölni, mint a Való Világ valóságshow délutáni beszélgetős műsora, a NekedValó, a Reggeli, a Reflektor, vagy éppen a Legenda.

8 terhes pillanat, amire nem voltunk kíváncsiak!

Azzal, hogy rövid idő alatt ekkora jelentősége lett a különböző közösségi portáloknak, sokkal jobban beleláthatunk kedvenc sztárjaink életébe. Persze, ha akarják azt... Akadnak azonban olyan hírességek is, akik már-már túlságosan is intim pillanatokba engednek betekintést.

Kislányt vár Christina Aguilera

A négyszeres grammy-díjas énekesnő és szerelme, Matt Rutler februárban jelentették be eljegyzésüket, ami miatt rögtön pletykák kezdtek el keringeni szerte a nagyvilágban. Nos az egyik találgatás valóban igaz, hiszen Xtina várandós!