2019. április 18.
Keresés

Kapócs Zsóka: „Minden gondolatom egy olyan ember körül forog, akit nem is ismerek”

Csupán néhány hónap és Kapócs Zsóka édesanya lesz. Már most rendkívül erős anyai érzései vannak, minden gondolata kisfia körül forog, még munkával is nehéz visszarángatni a valóságba. Teljesen felkészült a pici érkezésére, kivasalt mindent, kész a babaszoba is és már a bőröndje is be van pakolva, amivel a kórházba megy majd, ha eljön az idő.

Hargitai Bea: „Bízom az ösztöneimben, szerintem jó anya leszek”

Hargitai Bea bombaformában várja a legifjabb családtag érkezését. A csinos kismama nagy gondot fordít az előkészületekre, rendszeresen edz, jár pilates-re és egy szülést segítő gélt is bevet, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Bármelyik pillanatban megérkezhet Gombos Edina kisfia

Gombos Edina majd’ kicsattan a boldogságtól. Gömbölyödő pocak ide vagy oda, a TV2 népszerű műsorvezetőnője tökéletesen megőrizte nőiességét, sőt a várandósságát beárnyékoló betegséget is legyőzte. A véghajrát pedig egy szülést segítő géllel kívánja könnyebbé tenni.

Mikroszülés ismertető az A38 hajón

A Mikroszülés a beavatkozásmentes szülést járja körbe a legújabb tudományos szempontokat is figyelembe véve. A központban természetesen a baba, édesanyja és a család áll, hogy ez a csodálatos esemény kimozdulhasson a betegségek fizikai környezetéből.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai sejtbankban jártak

Sipos Tominak az Irigy Hónaljmirigy egyik frontemberének nemsokára megszületik első gyereke. Az IHM tagjai úgy döntöttek, hogy nem mindennapi ajándékkal lepik meg az újdonsült apát és feleségét.

Berki Krisztián úgy zokogott, mint egy kisgyerek

Berki Krisztián síelés közben kapta a hírt, hogy szerelménél, Pamelánál megindult a szülés. Berki rögtön helikopterre pattant és meg sem állt a szülőszobáig.

Megszületett Young G kislánya!

Hajnalban látott napvilágot VV Béci első gyermeke!